Facebook Twitter Google+

Felemelő koncertek a Tisza bérletben

Tavaly már megismerhette Szeged városának új komolyzenei bérletét. Ha idén sem szeretne lemaradni egy felemelő koncertélményről, váltsa meg bérletét elővételi áron június 15-ig!

A 2017/2018-as évadban a Nemzeti Filharmonikus Zenekar (szólista: Suren Bagratuni – gordonka, vezényel Hamar Zsolt), a Szegedi Kamarazenekar (szólista: Bálint János – fuvola, hangversenymester: Kosztándi István), a Liszt Ferenc Kamarazenekar, Miklósa Erika közreműködésével, az Óbudai Danubia Zenekar (szólista: Tomoki Sakata – zongora – a 2016. évi Nemzetközi Liszt Ferenc Zongoraverseny győztese, vezényel: Stanislav Kochanovsky), a Szegedi Szimfonikus Zenekar a Vaszy Viktor Kórus közreműködésével (szólisták: Szemere Zita – szoprán, Csapó József – alt, Kálmán László – tenor, Hámori Szabolcs – basszus, vezényel: Gyüdi Sándor) hangversenyei nyűgözik le a közönséget.
 
A bérletvásárlással kapcsolatos lehetőségekről a 06 62 425 260-as vagy a 06 30 336 4279-es telefonszámon kaphatnak bővebb tájékoztatást, vagy személyesen a Filharmónia Magyarország irodájában (Szeged, Klauzál tér 7.).

Exkluzív ajándék bérletvásárlóinknak
A Solti György Nemzetközi Karmesterverseny hosszú évek tradícióit eleveníti fel, immár modern köntösbe öltöztetve, a Filharmónia Magyarország szervezésében. Idén októbertől december közepéig fiatal karmester tehetségek megmérettetését követhetik nyomon a nézők televíziós közvetítésen keresztül.
2017/2018-as évad bérletvásárlóinak  most exkluzív lehetőségük nyílik, hogy betekintést nyerjenek az október 4-5-én a budapesti Erkel Színházban tartott első fordulójába vagy október 9-10-én a pécsi Kodály Központban tartott második fordulójába. Helyfoglalás kizárólag bérleteseink számára érhető el és regisztrációhoz kötött.

További információ a Filharmónia Tisza bérlet koncertjeiről itt.

További információ a karmesterversenyről: www.solticompetition.com