Facebook

Angyalok és pásztorok – Filharmónia bérlet

Ajka - Nagy László Városi Könyvtár és Szabadidő Központ - 2021. 12. 08. 19:00
Angyalok és pásztorok – Filharmónia bérlet

Rövid leírás

Angliában alig múlik el Halloween, az üzletek máris karácsonyi hangulatba öltöznek és az ország apraja-nagyja azon munkálkodik, hogy az ő háza tája legyen a legszebb. Dekorálják a bejárati ajtókat, ablakokat, kandallókat, lépcsőkorlátokat és viszonylag korán, már november végén felállítják a fenyőfát.
A nagy ünnepi készülődés része, hogy számtalan karácsonyi képeslap és különféle adventi kalendáriumok közül választhatunk. Az angolok igazán rajonganak a képeslapokért, még a munkahelyen is írnak egymásnak üdvözlőlapokat. A szigetországban ilyenkor karácsonyi dallamokkal töltik meg még a focimeccsek szüneteit is.
De Önnek nem kell Angliáig utaznia, hogy meghallgassa például a Ding Dong Merrily on High vagy a What Child is This című számot, méghozzá Sebestyén Márta tolmácsolásában.

Előadók

Sebestyén Márta - ének, furulya, dob
Andrejszki Judit - ének, csembaló, orgona
Szerényi Béla - tekerőlant
ifj. Szerényi Béla - tekerőlant, tánc
Szerényi Domonkos - tekerőlant, tánc
Szabó Zoltán - duda

Jegyár: 3 900 Ft

2020_jegyvasarlas_300x300

 

Kedvezmény:

Váltson jegyet a Filharmónia Magyarország ajkai Filharmónia bérlet hangversenyeire, tartsa meg jegyét és tegyen szert akár 20-30%-os kedvezményre az évadban!

Az első jegyet teljes áron tudja megvenni, azonban ha bemutatja a sorozat korábbi jegyeit, a következő hangversenyre mindig újabb 10 % kedvezményt kap a jegy árából. 

Példa:

  1. jegy teljes ár
  2. jegy 20% kedvezmény
  3. jegy 30% kedvezmény

Diákok és nyugdíjasok számára 10% kedvezmény biztosítunk.

A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett felnőtt hangversenyekre − bérletük felmutatásával − 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet! A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető koncertenként.

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

Jegyek válthatók Ajkán a Nagy László Városi Könyvtár és Szabadidő Központban, valamint online a www.jegymester.hu oldalon.

Társszervező a Nagy László Városi Könyvtár és Szabadidő Központ.

Audi Emmi Jegymester