Facebook Twitter Google+

Miskolci Szimfonikus Zenekar és Nemzeti Énekkar

Miskolc - Művészetek Háza - 2017. 10. 09. 19.00
Miskolci Szimfonikus Zenekar és Nemzeti Énekkar

Előadók

Miskolci Szimfonikus Zenekar
Nemzeti Énekkar

Szemere Zita - szoprán
Schöck Atala - alt
Horváth István - tenor
Palerdi András - basszus
vezényel – Gál Tamás

Műsor

Beethoven: 1. C-dúr szimfónia
Mozart: Requiem

Jegyár: 2 900Ft
Bérletár: 20 900 Ft/ 16 700Ft/ 13 500Ft/ 9 400Ft
Kedvezmény:

Szeretnénk ismét lehetővé tenni bérletvásárlóink számára, hogy már az aktuális évad végeztével biztosíthassák helyüket a következő szezonra. Akik május 16. és július 16. között váltják ki bérletüket, azok ingyenes belépőt kapnak a Con Spirito Egyházzenei Fesztivál kiemelkedő rendezvényére, a New College Oxford kórusának koncertjére a debreceni Református Nagytemplomban 2017. május 31-én vagy választhat egy tetszőleges orgonahangversenyt, a miskolci OrgonaPont sorozatból. További kedvezményt biztosítunk bérleteseink számára azzal, hogy lehetőségük lesz részletfizetéssel kiváltani bérleteiket. A részletfizetés a gyakorlatban azt jelenti, hogy a kiváltani szánt bérlet árának csak a felét kell a megvásárláskor kifizetni, a másik felét pedig legkésőbb szeptember 16-ig kell rendezni.

Biztosítsa helyét a Filharmónia Szezonbérlet 2017/2018-as évadára, hogy Ön is részese lehessen ennek a páratlan művészeket felvonultató sokszínű hangversenysorozatnak!

A vásárláskor a következő készpénz-helyettesítő eszközöket fogadjuk el: bankkártya (kivéve American Express hitelkártya), SZÉP kártya (OTP, K&H, MKB), Erzsébetutalvány plusz kártya, Sodexo Ajándék utalvány, Sodexo Kultúra utalvány, Kultúra Erzsébet-utalvány, Posta Paletta Ajándék utalvány, Top prémium ajándékutalvány. A bérletvásárlással kapcsolatos lehetőségekről a 06 46 505 656 telefonszámon kaphatnak bővebb tájékoztatást, vagy személyesen a Filharmónia Magyarország irodájában (Miskolc, Kossuth utca 3.)

 

Solti György Nemzetközi Karmesterverseny az őszi-téli évadban!

A Solti György Nemzetközi Karmesterverseny hosszú évek tradícióit eleveníti fel, immár modern köntösbe öltöztetve, a Filharmónia Magyarország szervezésében.
2017/2018-as évad bérletvásárlóinak exkluzív lehetőségük nyílik, hogy betekintést nyerjenek a nemzetközi karmesterverseny október 4-5-én a budapesti Erkel Színházban tartott első fordulójába vagy október 9-10-én a pécsi Kodály Központban tartott második fordulójába. Helyfoglalás kizárólag bérleteseink számára érhető el és regisztrációhoz kötött.

További információ a regisztrációról itt.

További részletek a versenyről: www.solticompetition.com

 

 

Emmi Jegymester NKA