Facebook Twitter Google+

Philharmonic Brass Quintet és Vermes Tímea koncertje

Tapolca - Tamási Áron Művelődési Központ - 2018. 02. 15. 19:00
Philharmonic Brass Quintet és Vermes Tímea koncertje

Rövid leírás

Szórakoztató, fiatalokat is megcélzó Valentin napi hangverseny, amelyen népszerű musical, operett illetve opera részletek csendülnek fel.

A Philharmonic Brass Quintet 2013. decemberében alakult Pécsett. Repertoárunk széleskörű és sokoldalú: reneszánsz-, barokk-, klasszikus-, romantikus-, XX. századi és kortárszenei eredeti művek és átiratok egyaránt megszólalnak koncertjeinken. Együttesünk mindezek mellett rendszeresen mutatja be saját feldolgozásait, átiratait. Fellépéseink élményekkel teli és emlékezetes pillanatokat kínálnak a klasszikus zene iránt érdeklődőknek és a kikapcsolódásra vágyó közönség számára egyaránt. A klasszikus zene mellett jazz, filmzene, népzenei- és könnyűzenei feldolgozások hallhatók koncertjeinken.
Tagjai: Solymosi Péter, Ifj. Mátyás Tibor – trombita; Szilágyi Lajos – kürt; Barkóczi László – harsona; Beregi András – tuba

Vermes Tímea
Vermes Tímea életét már gyerekkorától kezdve átszövi a zene. Zeneiskolásként zongorázni tanult, 17 éves korától kezdve pedig magánének tanszakra járt. Nem sokkal később a Pécsi Pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem Bölcsészettudományi karának ének-zene-karvezetés szakán tanult, majd két év múlva átvették a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola pécsi tagozatának magánének szakára, ahol jeles minősítéssel diplomázott. Pályája töretlenül fejlődött, 2001-ben meghívást kapott a Müncheni Magyar Bálra. 2002-ben a Magyar Állami Operaház Stúdiójába nyert felvételt. Számos Mozart-operában énekelt, Miskolcon az év színésznője díját nyerte el az ott töltött ideje alatt. Számos opera főszerepében láthatta és hallhatta a közönség, de a musical és az operett világában is tündököl a nagysikerű énekesnő.

Előadók

Philharmonic Brass Quintet

Vermes Tímea

Jegyár: 2 600Ft
Bérletár: 5 900Ft
Kedvezmény:

Kedvezményes ár: 4900,- forint.
Kedvezményes áron a bérlet 2017. március 8-tól 2017. szeptember 20-ig váltható meg!

Jegyár kedvezmények: Filharmónia bérletes 20%, Diák, nyugdíjas 10%

Bérletek válthatók a Tamási Áron Művelődési Központ (Tapolca, Kisfaludy Sándor u. 2., Tel: 87/ 411 323, nyitva tartás: H-P: 10.00-18.00, Szo.: 09.00-12.00) jegypénztárában, jegyek pedig a helyszínen kívül a www.jegymester.hu oldalon is.

A műsor- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk!

Honlapunkon vagy jegyirodánkban feliratkozhat hírlevelünkre, amiben a Filharmónia Magyarország által szervezett jelentős, a régióban megvalósuló komolyzenei programokról, az esetleges változásokról is tájékoztatjuk!