Facebook Twitter Google+

LISZT ARCAI

Balassagyarmat - RÓZSAVÖLGYI MÁRK MŰVÉSZETI ISKOLA - 2018. 03. 23. 18:30
LISZT ARCAI

Rövid leírás

A zongoraművészek, akik nem csak a színpadon, hanem az életben is egy párt alkotnak, 2014-ben Liszt arcai címmel adtak ki lemezt, melynek különlegessége, hogy a legtöbbekben élő „virtuóz Liszt képtől”megpróbál eltávolodni, és a zeneszerző kevésbé ismert oldalait állítja középpontba. A koncerten elhangzik olyan mű is - a Szerelmi álmok - melynek feldolgozását először a zongoraművész házaspár mutatta be. Mindketten vallják, hogy a zenei nevelést nem lehet elég korán kezdeni. Fellépéseikkel járják a világ koncerttermeit és ugyanolyan fontos számukra a hátrányos helyzetű magyar fiatalokhoz is eljuttatni a zene élményét.

Előadók

Várnagy Andrea
Farkas Zsolt

Műsor

Liszt: A bölcsőtől a sírig
Liszt: Obermann völgye
Sibelius: Karelia-nyitány
Liszt: Szerelmi álmok No.3.
Mosonyi Mihály: Az égő szerelem három színe
Liszt: II. Magyar rapszódia
Liszt: Szózat és Himnusz

Jegyár: 2 400Ft
Kedvezmény:

Bérleteseinknek 20% kedvezményt biztosítunk az egész ország területén a Filharmónia Magyarország által szervezett koncertek belépőjegyeinek árából.

Jegyvásárlási lehetőség: Rózsavölgyi Márk Művészeti Iskolában (Balassagyarmat, Óváros tér 11., Tel:: 35/301-841, e-mail: kottatar@rozsavolgyi-bgyarmat.sulinet.hu) , a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban (Rákóczi Fejedelem út 50.), valamint a  www.jegymester.hu oldalon.

Bővebb tájékoztatás: Lukács Beáta,  e-mail: beata.lukacs@filharmonia.hu  Tel.: +36 70 371 1714

A műsor és időpont változtatás jogát fenntartjuk! 

(A hangversenyeken a helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik)

Emmi Jegymester NKA