Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek OperaCinema Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Térzene Stream koncertek (Youtube)
2024.02.28.
Kihagyhatatlan, 50%-os Early Bird kedvezmény március 8-10 között.
Kihagyhatatlan early bird kedvezménnyel érkezik a Con Spirito Egyházzenei Fesztivál és nyitó eseménye az Orgonák éjszakája. Fantasztikus művészek, nagykoncertek, családi programok, különleges helyszíneken felcsendülő orgonamuzsika május 18. és 26. között országszerte. Válogasson a programokból és váltsa meg belépőit március 8. és 10. között 50%-os kedvezménnyel.

A Filharmónia Magyarország missziójának tekinti, hogy minden korosztály számára elérhetővé tegye a klasszikus és kortárs zenét, közel vigye azt mindenkihez.
Ezt a célt szolgálja két, májusban megrendezésre kerülő fesztiválunk is.

Idén május 18. és 26. között kerül megrendezésre a Con Spirito Egyházzenei Fesztivál, mely ezúttal is fantasztikus koncerteket ajánl a zenekedvelő közönség számára. 2024-ben az orgona kerül a fesztivál középpontjába és a programsorozat nyitó eseményeként pünkösd szombatján kerül megrendezésre az Orgonák éjszakája.

Az Orgonák éjszakája elnevezésű programsorozatunk ennek a nem mindennapi hangszernek a sokoldalúságát és izgalmasságát hivatott bemutatni és kimozdítani őt megszokott környezetéből.

Ilyenkor orgonaszó hallható a köztereken, piacokon, fürdőkben, játszótereken, szeretetotthonokban, sőt még a zenélő szökőkutak is azt árasztják.

Emellett természetesen hagyományosabb kereteken belül is látogathatók orgonakoncertek ezen a napon, több határon belüli és azon túli templomban rendezünk különleges koncerteket.

Az Orgonák éjszakája idén május 18-án kerül megrendezésre és egyben nemzetközi szintre emelkedik. 

A hangszerek királynőjét 4 kontinensen, közel 30 országban hallhatják majd a zenerajongók Dél-Koreától kezdve Kínán át Törökországig és Franciaországig.

Böngésszen a programok között és ne szalassza el az alkalmat, hogy fantasztikus kedvezménnyel váltsa meg belépőit a két fesztiválra. Március 8-10. között 50%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg belépőit.

ORGONÁK ÉJSZAKÁJA PROGRAMOK

CON SPIRITO EGYHÁZZENEI FESZTIVÁL PROGRAMOK

A kedvezmények nem vonhatók össze. Az 50%-os kedvezmény nem vonatkozik a kecskeméti 3 koncertes orgonasétára (Három helyszín - három orgona - egy este).

Budapesten az ORGONASZINKRON és Balatonfüreden a KONCERT AZ ARANYHÍDON programokra az 50%-os kedvezményt nem lehet igénybe venni.

További információért érdeklődjön a Filharmónia Magyarország jegypénztáraiban! JEGYPÉNZTÁRAK 

További érdekességek
2024.03.13.
Orgonák éjszakája Budapesten
Böngésszen a Budapesten megrendezésre kerülő kiemelt orgonakoncertjeink között, melyeket az Orgonák...
Bővebben
2024.02.06.
Állatok farsangja
Minden tétel különböző állatokat jelenít meg, szerepel benne oroszlán, szamár, elefánt, de kövület,...
Bővebben
2024.01.10.
Zenei ösztöndíjak fiatal művészek pályakezdéséhez
Pályázati felhívás 3 zenei kategóriában
Bővebben
2023.12.11.
Csendes éj
A dalt az 1914-es karácsonyi fegyverszünet idején, az első világháború katonái egyszerre énekelték f...
Bővebben