Facebook

Korábbi koncertközvetítéseink

A Filharmónia Magyarországnál kiemelten fontos feladatnak érezzük, hogy a klasszikus zene minden körülmények között eljusson a közönséghez. Ezért 2020 novemberében megnyitottuk virtuális koncerttermünket, hogy otthonukba vihessük a zenetörténet legszebb műveit nagy múltú szimfonikus zenekarok, világhírű szólisták, fiatal tehetségek játékán keresztül. Büszkén és nagy örömmel ajánljuk korábbi élő koncertjeinket, melyek ingyenesen visszanézhetők YouTube csatornánkon.

Tóka Ágoston, Óbudai Danubia Zenekar
2020. november 15.

A Filharmónia Magyarország november 15-én egy különleges hangversennyel nyitotta meg virtuális koncerttermét. Tóka Ágoston orgonaművész és az Óbudai Danubia Zenekar egyenesen a Zeneakadémiáról költözött be az otthonokba.

 

Boros Misi zongoraestje
2020. december 2.

A Filharmónia virtuális koncertterme ezúttal a pécsi Kodály Központból jelentkezett, a színpadon pedig a “zongora hercegét”, Boros Misit köszönthette kényelmes otthonából a közönség. A fiatal zongoraművész ezúttal Bach, Beethoven és Schumann művein keresztül hozta közelebb a zenét.

 

Liszt Ferenc Kamarazenekar
2020. december 3.

A kamarazenekari műfaj egyik legkiemelkedőbb képviselője, a Liszt Ferenc Kamarazenekar ejtette rabul a zene szerelmeseit december 3-án. A Tfirst Péter által vezényelt együttes virtuális koncertjén Liszt Ferenc művei mellett hallható volt Beethoven és Járdányi Pál egy-egy szerzeménye is. 

 

Angyalok és pásztorok – Sebestyén Márta és Andrejszki Judit adventi koncertje
2020. december 9

December 9-én Sebestyén Márta és Andrejszki Judit szólt önökhöz az angyalok hangján, a pásztorok szerepét nem más töltötte be, mint Szerényi Béla, Ifj. Szerényi Béla és Szerényi Domonkos tekerőlantművészek, valamint Szabó Zoltán dudaművész. A színes műsor különböző tájegységek hagyományos betlehemi szokásait és értékeit elevenítette fel, meghitt hangulatot teremtve ebben a csodálatos adventi időszakban.

 

Olga Kern és az Óbudai Danubia Zenekar
2020. december 11.

A csodálatos zongora ismét megmutatta szépségeit, ezúttal a világhírű Olga Kern játékán keresztül. Nemzetközileg elismert zsenialitásán túl személyisége is hozzájárul élénk színpadi jelenlétéhez, szenvedélyes, magabiztos játékához és rendkívüli technikájához, ezzel hódítva meg rajongóit és a kritikusokat. December 11-én a zongoraművésznő és az Óbudai Danubia Zenekar közös estjén páratlan élményben lehetett része a nézőközönségnek, melyhez el sem kellett hagynia otthonát, vezényel Vajda Gergely.

 

Budapesti Fesztiválzenekar
2020. december 14.

A Budapesti Fesztiválzenekar sikerei nemzetközi szinten kimagaslóak, ugyanis a Grammy-díjra jelölt zenekart a világ tíz legjobbja közt tartják számon. A New York-i Carnegie Hall és Lincoln Center, a bécsi Musikverein, a londoni Royal Albert Hall és Barbican Centre színpadai után a Kodály Központból is hallhattuk őket december 14-én Baráti Kristóf hegedűművész közreműködésével, aki többek között 2010 óta a hegedűsök Oscar-díjának tekintett Moszkvai Paganini Verseny első díját is magáénak tudhatja.

 

Orfeo Zenekar
2020. december 15.

A régizene legkiválóbb magyarországi képviselője, az Orfeo Zenekar lépett színpadra december 15-én. A Vashegyi György vezette együttes online koncertjét a kaposvári Csiky Gergely Színházból közvetítettük. 

 

Kovács Szilárd Ferenc orgonakoncertje
2020. december 28.

December 28-án egy káprázatos orgonakoncertet hallhattak a pécsi Bazilikából. Kovács Szilárd Ferenc orgonaművész hangversenyével az ünnepi hangulat karácsony után is folytatódott. 

 

Szegedi Szimfonikus Zenekar
2021. január 11.

Újult erővel, ám a korábbiakban megszokott minőségben tértünk vissza virtuális koncerttermünk színpadára, ahol január 11-én a Szegedi Szimfonikus Zenekart hallhatták. A nagy múltú zenekar ezen az estén olyan művészekkel közreműködve elevenítette meg Beethoven és Mendelssohn zsenijét, mint Balogh Ádám zongoraművész és Halász Péter karmester. 

 

Alba Regia Szimfonikus Zenekar
2021. január 12.

Magyar származású zeneszerzők a főszerepben! Különleges műsorral kedveskedtünk közönségünknek január 12-én, ugyanis Bartók Béla és Kodály Zoltán mellett Hajdú André és Dubrovay László alkotásai is felcsendültek a koncerten, valamint Johannes Brahms 1., 5. és 6. magyar tánca is hallható volt. A tökéletes megszólaltatásért az Alba Regia Szimfonikus Zenekar, Pálfalvi Tamás trombitaművész és Somogyi-Tóth Dániel karmester felelt.

 

Szent István Filharmonikusok
2021. január 15.

Tanúja lehetett, ahogy az impresszionizmus és a bécsi klasszika stílusjegyei találkoztak január 15-én, ugyanis izgalmas összeállítást hallhattak Claude Debussy és Ludwig van Beethoven műveiből. A veszprémi Hangvilla színpadán a Szent István Filharmonikusokat köszönthették Medveczky Ádám vezényletével, a koncerten közreműködött Tallós Álmos hárfaművész.

 

Savaria Szimfonikus Zenekar
2021. január 21.

Január 21-én, a Savaria Szimfonikus Zenekar koncertjét hallhatták Vajda Gergely vezényletével. Az esten közreműködött Fejérvári Zoltán zongoraművész, aki generációjának egyik kiemelkedő egyénisége. A változatos műsor darabjaiban találkozhattunk többek között magyar és orosz zenei elemekkel, táncokkal, virtuóz szólókkal, melyek különleges érzelemvilágot teremtettek virtuális koncertünkön.

 

Miskolci Szimfonikus Zenekar
2021. január 28.

Január 28-án a Miskolci Szimfonikus Zenekar koncertjét élvezhették otthonukból. Az estén Mendelssohn három zseniális alkotását hallhatták, melyekben érezhető a német zeneszerző barokk zene iránti tisztelete, valamint érett, sajátos művészete. A koncerten vezényelt Antal Mátyás, Liszt Ferenc és Bartók–Pásztory-díjas magyar fuvolaművész, karmester, közreműködött Szabadi Vilmos Liszt Ferenc-díjas hegedűművész. 

 

Szegedi Szimfonikus Zenekar
2021. február 2.

Február 2-án a bécsi klasszika gyöngyszemeivel vártuk kedves közönségünket a képernyők elé. A Szegedi Nemzeti Színházból jelentkeztünk a Szegedi Szimfonikus Zenekarral, Szabó László és Kecskés György kürtművészekkel, valamint Pál Tamás karmesterrel. A műsor igazi csemege volt a klasszikus zene szerelmeseinek, ugyanis hallhattuk Mozart D-dúr (“Haffner”) szimfóniáját és A színigazgató nyitányát, valamint Haydn/Rosetti Esz-dúr versenymű két kürtre és zenekarra című művet.

 

Pannon Filharmonikusok – Bolyongás Itáliában
2021. február 4.

Február 4-én a Pannon Filharmonikusokkal, Murin Jaroszláv brácsaművésszel, Clara Dent-Bogányi oboaművésznővel, valamint Bogányi Bence fagottművésszel kalandozhatott a közönség Itália földjén! A hangverseny Rossini egy friss és sziporkázó nyitányával indult. Az estén a szintén barokk, Ignaz Malzat oboa-fagott kettősversenye foglalta el a versenymű helyét a műsorban, melynek ez volt a magyarországi ősbemutatója. Végül egy francia szerző tekint Itáliára: Hector Berlioz Harold Itáliában című szimfonikus költeményét hallhattuk. A mű voltaképpen szimfónia, melyben a szólóhangszerek afféle szereplők, a főhős, Harold, ezek közül a szólóbrácsa. Vezényelt Vass András.
szöveg

 

Savaria Szimfonikus Zenekar
2021. február 5.

Skandináv országok legismertebb zeneszerzőinek műveit hallhatták február 5-én a Savaria Szimfonikus Zenekar előadásában. A színes műsor első darabja a norvég Edvard Grieg legismertebb műve volt, a Peer Gynt szvit, melyben valódi  komolyzenei “slágerek” hallhatók. Ezt követte az újító Carl Nielsen dán származású zeneszerző Klarinétversenye. A mű szólistája Klenyán Csaba klarinétművész volt. Az est záróakkordjaként Jean Sibelius 2. szimfóniáját hallhatta a közönség, melyben ugyan az orosz romantika stílusjegyei is megtalálhatók, azonban a szerző hosszú élete alatt a finn nemzeti értékeket, mondákat és hazájának természeti szépségeit használta művei témájának alapjául.

 

Miskolci Szimfonikus Zenekar
2021. február 7.

Romantikus zenei perceket élhettünk át február 7-én a Miskolci Szimfonikus Zenekar jóvoltából! Az online hangversenyen Robert Schumann német zeneszerző három csodálatos műve volt hallható, akit sokszor “zeneköltőként” is aposztrofálnak műveinek virtuóz megoldásai és szenvedélyes stílusa miatt. Elsőként egyetlen befejezett operájának, a Genovévanak a nyitányát, ezt követően a zenei poézist középpontba állító a-moll gordonkaversenyét, végül életének legszebb időszakából származó 1. (Tavasz) szimfóniáját élvezhették otthonuk kényelméből. A koncerten Dubóczky Gergely vezényelt, aki nemzetközi sikerei mellett szinte az összes neves magyar zenekart dirigálta már, másodszor állva nyilvánosan a Miskolci Szimfonikusok élére. Az est szólistája Rohmann Ditta csellóművésznő volt.


Orfeo Zenekar és Purcell Kórus 

2021. február 8.

Az oratóriumirodalom egyik kiemelkedő alkotását hozta el virtuális koncerttermünk színpadára február 8-án az Orfeo Zenekar és a Purcell Kórus, kiváló szólistákkal, Vashegyi György vezényletében. Haydn A Teremtés című művének szövegét a Biblia legelső lapjairól kölcsönözte. Szerzeménye a földi lét nagyszerűségét, beláthatatlan gazdagságát hirdeti, egy-egy részlete képeskönyvszerűen, élénk színekkel, sok-sok kedvességgel, bájjal és humorral tárja a hallgató elé e csoda részleteit. A Teremtés többrétegű remekmű. Az Isten–természet–ember háromszögének jegyében keletkezett oratórium a zenei ábrázolás mesterműve.

 

Kodály Filharmonikusok Debrecen
2021. február 9.

A barokk kor szépségeit idéző koncertet hallhattunk február 9-én. A Kodály Filharmonikusok Debrecen várta Önöket a képernyők elé fantasztikus szólistákkal, Kollár Imre vezényletével, ahol Haydn két remekművét hallhatják. Először egy barokk hivalkodásoktól mentes “koncertáló szimfónia” hangzott el, mely mű Haydn egyetlen alkotása ebben a különleges műfajban. Ezt követően a zeneszerző 104 szimfóniája közül az úgynevezett “párizsi szimfóniák” negyedik darabja, a La Rienne alcímet viselő mű varázsolta el a közönséget páratlan melódiáival, melyek már megjelenésükkor is nagy sikert arattak.

 

Kodály Filharmonikusok Debrecen
2021. február 14.

Ritmus és virtuóz szólók a debreceni Kölcsey Központ Nagyterméből! A koncerten Beethoven két nagysikerű alkotása volt hallható a Kodály Filharmonikusok Debrecen jóvoltából. Az estén Somogyi-Tóth Dániel vezényelt, valamint a hangversenyen elsőként elhangzó C-dúr hármasverseny zongoraszólama is az ő játékán keresztül szólalt meg, partnerei Kelemen Barnabás hegedűművész és Vashti Hunter csellóművész voltak. Ezt követte a magával ragadó ritmusokban, tánc elemekben bővelkedő 7. A-dúr szimfónia, melyben leginkább a görög verslábak megzenésítése érhető tetten. 

 

Miskolci Szimfonikus Zenekar
2021. február 15.

Ritkán műsorra tűzött klasszikus zenei gyöngyszemek hangoztak el február 15-én virtuális koncerttermünk színpadán, a Miskolci Szimfonikus Zenekar tolmácsolásában! A késő romantikára jellemző fokozott virtuozitás mellett az estén elhangzott művek varázsa a nemzeti zenei kultúra megjelenítésében rejlett. Ljadov és Borogyin az orosz zenei örökségből merít ihletet, míg Dvořák a cseh népi táncok hangulatát idézi fel. A nehéz, komoly tehetséget igénylő zongoraversenyt Balog József zongoraművész közreműködésével hallhattuk. A koncerten Antal Mátyás vezényelt.

 

Fischer Annie ösztöndíjasok
2021. február 20.

Február 20-án a Gödöllői Királyi Kastély díszterméből jelentkeztünk. Hangversenyünkön kiemelkedő tehetségek szóló- és kamaraprodukcióit hallhatták. A fiatal művészek a 2020-as évben Fischer Annie zenei előadóművészeti ösztöndíjban részesültek. A háromszoros Kossuth-díjas magyar zongoristáról, kiváló művészről elnevezett támogatás tehetséges, fiatal hangszeres és énekes szólisták pályakezdéséhez nyújt segítséget.

 

Savaria Szimfonikus Zenekar
2021. március 5.

Mozart zsenialitásának emléket állító online koncertre invitáltuk közönségünket március 5-én a Savaria Szimfonikus Zenekar, Nyári László hegedűművész és Vajda Gergely karmester közreműködésével. A hangversenyen elhangzott első művet, a Serenata notturnát, Mozart 1776-ban valószínűleg az újév köszöntésére komponálta, a rokokó báj összes mozarti kecsességével. A darab minden ütemét áthatja a húszéves fiatalember jókedve. Ezt követte az A-dúr hegedűverseny, mely a zeneszerző egyik legszívesebben és leggyakrabban játszott koncertje. A szólóhangszert itt a korai klasszikus szimfóniák zenekari együttese kíséri: a vonóskarhoz két oboa és két kürt szólama társul. Az estét Csajkovszkij 4. G-dúr zenekari szvitje zárta. A zeneszerző számára Mozart volt a zene Istene, így egyfajta missziós cselekedetként élte meg, hogy bálványozott példaképének kevéssé ismert műveit szimfonikus köntösben tárja a világ elé. Tette ezt az eredeti zenékhez való legnagyobb hűség jegyében, ám Csajkovszkij romantikus, szentimentális érzésvilága is megtalálható ezekben a átdolgozásokban.

 

Szutrély Katalin és Berecz Mihály
2021. március 7.

Március 7-én a pécsi Kodály Központból jelentkeztünk Szutrély Katalin szoprán énekesnő és Berecz Mihály zongoraművész különleges koncertjével. Az este célja az volt, hogy a lehető legközelebb kerüljünk a szerzői akarathoz. A zenének belülről kell jönnie, fejből és szívből. A Mozart szonáta a Schubert-, Schumann- és Brahms művek közé olvadt, a lírai dalokhoz szorosan kapcsolódva, mely az alapvető és egynemű érzések kifejezéstára. Élmények, érzések, hangulatok, egységesen jelentek meg a zongoradarabban a koncert metszéspontján, ezzel érzelmi egységet alkotva mind a darabok, mind a fellépők között.

 

Miklósa Erika, Balázs János és Horváth István közös estje
2021. március 8.

Csodálatos melódiákat, fülbemászó dallamokat hallhatott a közönség a nemzetközi nőnap alkalmából március 8-án, olyan fantasztikus művészekkel, mint Miklósa Erika, Balázs János és Horváth István! Három éve lépett először együtt közönség elé Miklósa Erika és Balázs János, hogy megkeressék azt a közös hangot, amely mindkettejük zenei területének, az operaműfajnak és a zongorairodalomnak is sajátja. Magától értetődő módon talált egymásra e két világ és a két előadó, hiszen mind az opera, mind a zongoraművészet ragyogását élte a romantika korában, s újbóli fellángolását a múlt évszázadban. A koloratúrszoprán énekesnő, akit tavaly a Halhatatlanok Társulatának tagjává választottak, most a kiváló tenorral, Horváth Istvánnal és a Kossuth-díjas zongoraművésszel műfaji kötöttségek nélkül, áriákból, népszerű dalokból és virtuóz átiratokból építették fel a műsorukat.

 

Anima Musicae Kamarazenekar
2021. március 10.

Március 10-én debütált az Anima Musicae Kamarazenekar a Filharmónia virtuális koncerttermében! A helyszín is újdonság volt kedves közönségünk számára, hiszen eddig még nem közvetítettünk Sopronból. A „zene lelkéről” elnevezett Anima Musicae Kamarazenekar Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő fiatal együttese, több nemzetközi verseny és hazai díj kitüntetettje, Budapest és Európa rangos helyszíneinek állandó szereplője. Ezúttal egy kiváló szólista csatlakozott a zenekarhoz, Kirill Troussov hegedűművész játékát hallhatta a közönség.

 

Formába hozzuk a zenét
2021. március 13.

Az egész családot vártuk március 13-án délelőtt 10 órakor virtuális koncerttermünkbe, ahol játékosan, a versek és dallamok ritmikus ismétlődésein keresztül figyelhették meg környezetünk csodáit. Lakner Tamás magával ragadó stílusával a természet hangjait a zene nyelvén tolmácsolta, melyben segítőtársai a Magyar Állami Operaház Zenekarán túl Navratil Andrea népdalénekes, Ódor Kristóf, a Centrál Színház fiatal színésze, Demeter László kobozművész, valamint Dubóczky Gergely karmester voltak. 

 

Liszt Ferenc Kamarazenekar
2021. március 31.

Ha elhangzik Mozart, Bach és Beethoven neve, akkor mindenki a zenetörténet legnagyobb alakjaira gondol. Munkásságuk rendkívül komoly hatással volt a klasszikus zenére, és örökségük a mai napig meghatározó. Számtalan ikonikus darabjuk mellett találunk valódi ritkaságokat is, melyek különlegességüknél fogva még több színt visznek a koncerttermek színpadára. Egy ilyen kivételes alkalom volt március 31-én is, hiszen a Liszt Ferenc Kamarazenekar, Fejérvári Zoltán zongoraművész és Tfirst Péter koncertmester a három zeneóriás kevéssé ismert műveit vitte színpadra. 

 

Pannon Filharmonikusok
2021. április 1.

Hagyományosan kórusos koncerttel kedveskedett a Pannon Filharmonikusok a húsvéti várakozás időszakában a közönségnek április 1-jén. A mostani járványhelyzet a karácsonyihoz hasonlóan különös műsorra adott lehetőséget. Ez a hangverseny ugyanis kórus nélkül, két ragyogó énekes szólistával került megrendezésre, ezen kívül egy szimfónia is helyet kapott a műsorban. A „Tudom, hogy Megváltóm él” szövegről leginkább Händel Messiásának híres áriája juthatott eszünkbe (I know that my Redeemer liveth), de most Händel kortársa, Telemann azonos című, de német nyelvű kantátáját hallhattuk (Ich weiß, daß mein Erlöser lebt). Azért Händel is helyet kapott a műsorban, ezúttal egy kevésbé ismert, olasz nyelvű szólókantátája révén. Zárásként pedig Mozart egyik híres szimfóniája, a „Nagy” melléknévvel emlegetett, méltóságteljes, nagyszabású Esz-dúr mű hangzott el, magasba emelve az énekesek által már megénekelt lelki békét.

Sebestyén Márta és Andrejszki Judit tavaszt váró húsvéti koncertje
2021. április 6.

Sebestyén Márta és Andrejszki Judit április 6-i koncertjét a tavasz hangulata járta át. A népzene dallamaival töltődhetett fel közönségünk a hangversenyen! Az estén közreműködött Gombai Tamás hegedűművész, Havasréti Pál nagybőgőn és tekerőlanton, Sárközi Áron brácsaművész, Csörsz Rumen István lanton és dudán és Szabó Zsolt viola da gambán.

 

Boros Misi zongoraestje
2021. április 7.

Ismét Boros Misit köszönthették virtuális koncerttermünk színpadán! A fiatal zongoraművész generációjának kiemelkedő alakja, melyről Önök is meggyőződhettek április 7-én. A hangversenyt a szekszárdi Művészetek Házából közvetítettük élőben, ahol az ifjú tehetség Liszt és Chopin romantikus alkotásaival lopta be magát újra mindenki szívébe önálló zongoraestjén.

 

Balázs János és Tompos Kátya közös estje
2021. április 14.

Van egy kis hely egy sötét mellékutcában, amiről senki sem tud és amit mégis mindenki ismer. Itt az élet akkor kezdődik, amikor lemegy a nap, és csak akkor zárnak, amikor a világ is véget ér. Megannyi dal – egy-egy pillanatfelvétel az extázisfüggő vendégekről: fiatal szeretők és öreg bohémok, naiv álmodozók és érzéki bűnözők, művészek és bebetonozott törzsvendégek. A varázslatos alászállásnak két útikalauza nem más volt, mint az ezerarcú színésznő, Tompos Kátya és a Kossuth-díjas zongoraművész, Balázs János, akik legyen szó sanzonról vagy komoly zenéről, minden műfajban otthonosan mozognak.

 

Várjon Dénes és a Keller Quartet
2021. április 17.

Április 17-én Debrecenből közvetítettük Várjon Dénes és a Keller Quartet közös hangversenyét, ahol Dvořák válogatott műveit hallhatták. Nézze vissza ezt a csodálatos koncertet és hagyja, hogy elvarázsolják a klasszikus zene szépségei és a művészek zseniális játéka!

 

Concerto Budapest és a Keller Quartet
2021. április 21.

Az egyik legnagyobb magyar zeneszerző műveit hallhatták kiváló hazai művészek tolmácsolásában április 21-én! A Concerto Budapest és a Keller Quartet Bartók estjét közvetítettük Székesfehérvárról, a Vörösmarty Színházból. 

 

Savaria Szimfonikus Zenekar
2021. április 23.

Kiváló cseh zeneszerzők műveit helyezte fókuszba a Savaria Szimfonikus Zenekar április 23-i koncertje. A Szombathelyről közvetített hangversenyen Cser Ádám vezényelte a zenekart. Elsőként Smetana Hazám című ciklusának negyedik darabja csendült fel. A Cseh erdőkön és mezőkön című műben a cseh táj fenséges hangulatának megéneklése mellett a falusi mulatságok vidámságát is megörökítette az ekkoriban már teljesen süketséggel élő zeneszerző. Ezt követően Leoš Janáček Két táncának dallamai töltötték meg a Bartók termet és a közvetítés által az Önök nappaliját. Az estét Dvořák 7. szimfóniája zárta, melyet a zenetörténészek a szerző legjobb alkotásai között tartanak számon.

 

ImprovisArt – Balázs János improvizációs szólóestje
2021. április 25.

A koncert koncepciója azt a romantikus hagyományt folytatta, amikor még a zongoristák és zeneszerzők előszeretettel improvizáltak, és átiratokat készítettek ismert operákból és dalokból. A  koncert Bach-tól Liszt Ferencen át, Cziffra György és Balázs János saját improvizációjáig terjedt, és bemutatta azt a 200 éves tradíciót, melyben az előadóművész valójában az alkotóművész társává válik. Így szerette volna a művész felhívni a figyelmet eme műfaj létjogosultságára a klasszikus zenében, és így tisztelgett a 100 éve született Cziffra György emléke előtt. 

 

Berecz Mihály zongoraestje
2021. április 29.

Varázslatos zongoradallamokkal zártuk az áprilist! A Filharmónia online koncertsorozatának részeként április 29-én Berecz Mihály zongoraművész hangversenyét közvetítettük Győrből, a Zsinagógából.

 

MÁV Szimfonikus Zenekar hangversenye
2021. május 4.

Május 4-én a MÁV Szimfonikus Zenekar vendégeskedett a Filharmónia Magyarország virtuális koncerttermében. A műsort az orosz virtus hatotta át. A zenekar Stravinsky, Sosztakovics és Prokofjev egy-egy remekművével kedveskedett a közönségnek.
Az est karmestere az izraeli származású Daniel Boico volt, aki a 2019/2020-as évad óta a zenekar művészeti vezetője. A dirigens számos világhírű koncertteremben színpadra lépett már és világszinten elismert formációkat vezényelt. Sosztakovics 2. gordonkaversenyét Szabó Ildikó csellóművész közreműködésével hallhatták. 

 

Az új adatvédelmi tájékoztató <a href="http://filharmonia.hu/adatvedelmi-tajekoztato/">ITT</a> elérhető. A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás