Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Kamarakoncertek Térzene Stream koncertek (Youtube)
Filharmónia bérletek
Unikum bérlet - Budapest

Ismét fantasztikus fellépők és kitűnő zenekarok koncertjei várják Önöket a 2024-2025-ös budapesti Unikum bérlet műsorán!

Az öt előadásból álló sorozatot novemberben Liège-i Királyi Filharmonikus Zenekar nyitja. A koncert érdekessége, hogy a halál és az elmúlás úgy van jelen, hogy a szerzők sosem mondják ki igazán nyíltan. 

December elején, a bérlet második koncertjén az Orfeo Zenekar és Purcell Kórus, Vashegyi György vezényletével az adventi időszakhoz illeszkedő, nagyszerű Bach és Stölzel művekkel kápráztatja el a közönséget.

A Capella Savaria és Purcell Kórus pedig januárban várja Önöket egy különlegességgel, az előadásban Händel: Belshazzar művét hallhatják. 

Az Orfeo Zenekar és Purcell Kórus februárban is színpadra lép a budapesti Zeneakadémia nagytermében, ahol többek közt Beethoven és Haydn híres műveivel várjuk közönségünket.

Júniusban a Concerto Budapest zárja évadunkat, ahol Christian Schmitt és Szamosi Szabolcs különleges orgonajátékát hallhatják.

Támogatók