Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Kamarakoncertek Térzene Stream koncertek (Youtube)
2024.05.18. - szombat 21:30
A képzelet hangjai Telt ház!
Pécs, Zsinagóga
Fesztivál koncert
Jegyárak
4 900 Ft

Jegyek válthatók a Kodály Központban (Pécs, Breuer Marcell sétány 4. +36 72 500 300), a Ticket Express irodáiban, valamint online a www.jegymester.hu oldalon.

Jegyár kedvezmények:

Ha Ön jegyet vált az Orgonák éjszakája keretében megrendezésre kerülő Képzelet hangjai című pécsi hangversenyre, akkor az Ifjú orgonaművészek hangversenyére 500 Ft-ért vásárolhatja meg belépőjét. A kedvezményt személyesen, a jegyek egy időben történő vásárlásakor érvényesítheti.

Figyelem! A kedvezmény online nem érvényesíthető.

Diákok, nyugdíjasok és Tüke Kártya tulajdonosok számára 10% kedvezményt biztosítunk.

A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett és értékesített felnőtt hangversenyekre − bérletük felmutatásával − 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet! A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető, koncertenként.

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

A műsor-, időpont-, helyszín- és a szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat.

Online jegyvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel
Dés László, Dés András és Kaltenecker Zsolt hangversenye

Könnyed, jazz hangulatú koncert az Orgonák éjszakáján!
Dés László-Dés András apa-fia páros mellett Kaltenecker Zsolt lép színpadra ezen a különleges koncerten. „A képzelet hangjai” című hangversenyen Dés László szaxofonján, míg András az ütőhangszereken brillírozik, Kaltenecker Zsolt pedig az ikonikus Hammond-orgonát szólaltatja majd meg. A Hammond-orgona jellegzetes hangzását május 18-án a pécsi zsinagógában hallhatjuk, amely színesítette már a jazz, blues, gospel, de még a klasszikus rock zenét is.

JEGYVÁSÁRLÁS

ELŐADÓK:

Dés László - szaxofon
Dés András - ütőhangszerek
Kaltenecker Zsolt - hammond orgona