Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Kamarakoncertek Térzene Stream koncertek (Youtube)
2024.09.07. - szombat 19:00
Zeneszüret Fesztivál - Concerto Budapest
Pécs, Kodály Központ
Fesztivál koncert
Jegyárak
8 900 Ft
6 900 Ft
4 900Ft

Jegyár kedvezmények: Diákok, nyugdíjasok és Tüke Kártya tulajdonosok számára 10% kedvezményt biztosítunk.

A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett és értékesített felnőtt hangversenyekre − bérletük felmutatásával − 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet! A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető, koncertenként.

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

Jegyek válthatók a Kodály Központban (Pécs, Breuer Marcell sétány 4. +36 72 500 300), a Ticket Express irodáiban, valamint online a www.jegymester.hu oldalon.

 

Online jegyvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel

Egy csodálatos szombat esti program érkezik a Zeneszüret Fesztivál keretein belül Pécsre. Akik szeretik Pjotr Iljics Csajkovszkij munkásságát, azoknak már most tanácsos intézni a jegyüket, hiszen a műsor gerincét az orosz zeneszerző művei alkotják majd. Mindezt a Concerto Budapest prezentálja majd, Magyarország egyik vezető nagyzenekara. A Concerto Budapest a magyarországi fellépéseken és sikereken túl – a rendszeres külföldi fellépéseknek köszönhetően – ismert és elismert szereplője a nemzetközi komolyzenei életnek. Az elmúlt években a zenekar sikeres koncertturnékon vett részt Németország és az Egyesült Államok nagyvárosaiban, Franciaországban, Spanyolországban és Kínában. 

Balázs János Kossuth-díjas magyar zongoraművészt a nagyközönség a Virtuózok című tehetségkutató műsorból ismerheti, mint zsűritagot. A művész a világ neves koncerttermeinek állandó szereplője — ezen az estén ő is itt lesz majd, hogy még különlegesebb zenei élményben részesülhessenek a Zeneszüret Fesztivál résztvevői. 

Az i-re a pontot a koncertmesterként és kamarazenészként is világszerte elismert művész, Keller András teszi fel: a műsor az ő dirigálásával válik majd teljessé.

ELŐADÓK:

Concerto Budapest
Balázs János - zongora
vezényel: Keller András


MŰSOR:

Bizet-Scsedrin: Carmen-szvit
Csajkovszkij: Rómeó és Júlia - nyitányfantázia
Csajkovszkij: 1. b-moll zongoraverseny