Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
The King's Singers Bérleten kívüli koncertek Térzene Stream koncertek (Youtube)
2023.05.25. - csütörtök 19:00
„Északi táncok” – szakrális népzenék Skandináviából - ELMARAD
Miskolc, Avasi Református Templom
Fesztivál koncert
Jegyárak
2 900 Ft

Jegyek válthatók a Filharmónia Magyarország mikolci irodájában (Miskolc, Kossuth u. 3.; +36 46 505 656; miskolc@filharmonia.hu), online a jegymester.hu oldalon, valamint az előadás előtt a helyszínen.

Jegyár kedvezmények:
Diákok és nyugdíjasok számára 10% kedvezményt biztosítunk.
A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett és értékesített felnőtt hangversenyekre − bérletük felmutatásával − 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet! A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető, koncertenként.

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat.

Online jegyvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel

Tisztelt Közönségünk! Az Egyházzenei Fesztivál május 25-i miskolci koncertje betegség miatt elmarad. A hangverseny új időpontjáról hamarosan tájékoztatjuk Önöket, várhatóan augusztusban tudjuk megrendezni az eseményt. Köszönjük megértésüket!

A nyckelharpa, a 16. századból származó barokk, törékeny hangzású tradicionális svéd népi billentyűs-vonós hangszer és az orgona dallamai fonódnak egybe az Egyházzenei Fesztivál keretében május 25-én Miskolcon. Két svéd művész, Erik Rydvall és Gunnar Idenstam Északi táncai repítik hallgatóikat a skandináv epikus népzene világába.

ELŐADÓK:

Erik Rydvall - nyckelharpa (tradicionális svéd népi hangszer)
Gunnar Idenstam - orgona