Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Kamarakoncertek Térzene Stream koncertek (Youtube)
2024.06.18. - kedd 19:00
Danubia Zenekar
Pécs, Bazilika nyugati oldala
Püspökvári Zenés Esték - Pécs
Nyári program
Jegyárak
4 400 Ft

Jegyár kedvezmények:

Diákok, nyugdíjasok és Tüke Kártya tulajdonosok számára 10% kedvezmény biztosítunk.

A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett felnőtt hangversenyekre − bérletük felmutatásával − 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet! A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető koncertenként.

Jegyek válthatók a Kodály Központban ( Pécs, Breuer Marcell sétány 4; +36 72 500 300; jegypenztar@filharmonia.hu) a Ticket Express irodáiban, valamint online a www.jegymester,hu oldalon. 

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

Online jegyvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel
Álom az élet (?)

Vannak különleges napok és persze különleges éjjelek, amikor a világ kilép a szabályszerű működésből. Ilyenkor az álom logikája veszi át az irányítást, minden észszerűvé válik, ami amúgy lehetetlen, a valóság pedig háttérbe vonul. Ez a pillanat a romantikusok természetes ideje, amiben az olyan fantaszták, mint Schumann, és az olyan csodagyerekek mint Mendelssohn egyaránt otthon vannak.

Gyönyörű zenék, tündérek, manók, varázslat és persze szerelem a Danubia Zenekar tolmácsolásában, Hámori Máté vezénylésével és kommentárjaival.

Esőhelyszín: Magtár Látogatóközpont

ELŐADÓK:

Danubia Zenekar
Krzysztof Michalski - cselló
vezényel: Hámori Máté


MŰSOR:

Schumann: g-moll 'Zwickau' szimfónia
Schumann: a-moll csellóverseny
Mendelssohn: Szentivánéji álom- szvit
Püspökvári Zenés Esték - Pécs - további koncertek