Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Kamarakoncertek Térzene Stream koncertek (Youtube)
2023.05.26. - péntek 19:30
Palmeri: MisaTango
Székesfehérvár, Szent Imre-templom
Fesztivál koncert
Jegyárak
3 900 Ft

Jegyek válthatók a Vörösmarty Színház jegyirodájában (Fő utca 8.), a Tourinform Székesfehérvár irodájában (Oskola utca 2–4.), a koncert előtt a helyszínen, valamint online a www.jegymester.hu oldalon.

Diákok és nyugdíjasok számára 10% kedvezményt biztosítunk.

A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett és értékesített felnőtt hangversenyekre − bérletük felmutatásával − 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet! A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető, koncertenként.

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat.

Online jegyvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel

Az idei Con Spirito Egyházzenei Fesztiválunk üde színfoltja lesz a pápalátogatás emlékét idéző argentin szerző, Martín Palmeri miséje, mely közelebb visz bennünket a Szentatya szülőföldjének egyházzenéjéhez.

A Nemzeti Énekkar és az Anima Musicae Kamarazenekar közös előadásán csendül fel az 1996-ban bemutatott MisaTango - más néven Tangó mise, Buenos Aires-nek dedikált mise – egy igazán különleges egyvelege a tradicionális argentin tangó muzsikának, a klasszikus zenének, a kóruséneklésnek és a hagyományos latin misének.

 Az idei Egyházzenei Fesztiválon a székesfehérvári közönség is részese lehet ennek a páratlan hangulatnak. Tartsanak velünk!

ELŐADÓK:

Nemzeti Énekkar
Anima Musicae Kamarazenekar
Busa Gabriella - ének
Bizják Dóra - zongora
Kéméndi Tamás - harmonika
vezényel: Somos Csaba


MŰSOR:

Piazzolla: Fuga y Misterio
Piazzolla: Oblivion
Piazzolla: Ave Maria
Martín Palmeri: Tangó mise