Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Kamarakoncertek Térzene Stream koncertek (Youtube)
2024.06.18. - kedd 19:00
Mámoros utazás
Miskolc, Nyilas Misi Ház udvara
Muzsikáló udvar - Miskolc
Nyári program
Jegyárak
4 400 Ft

Jegyár kedvezmények: 

Jegyek válthatók a Filharmónia Magyarország irodájában (Miskolc, Kossuth u. 3.; +36 46 505 656; miskolc@filharmonia.hu), online a jegymester.hu oldalon, valamint az előadás előtt a helyszínen. 

Diákok és nyugdíjasok számára 10% kedvezményt biztosítunk.


A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett és értékesített felnőtt hangversenyekre − bérletük felmutatásával − 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet!


A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető, koncertenként.


Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

A műsor-, időpont-, helyszín - és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat. 

Online jegyvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel
M.É.Z. Együttes és Kautzky Armand

Egy Mámoros Utazásra invitáljuk kedves közönségünket Miskolcon a Muzsikáló Udvarba. A M.É.Z. Zenekar, azaz Pálvölgyi Ádám, Turzó Sándor, Kuklis Henrik, és Párniczky Ede, neve szándékosan kétértelmű. A rövidítés a Meg Nem Értett Zenekart takarja, akik 1988-ban alakultak, hogy ír és skót folkzenét játszanak. Magyarországon ennek a műfajnak ők voltak az első művelői, eddig 9 albumuk jelent meg és több mint 2000 (!) koncertet adtak már. Miskolci előadásukon válogatás hallható majd kelta eredetű népek költeményeiből. És ha már költemények és próza, velük lép színpadra Kautzky Armand is. Az egri születésű Jászai Mari-díjas magyar színművész, szinkronszínész, érdemes művész 1989-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, majd a Madách Színház tagja lett, ahol majdnem 20 évet töltött el. A színművész és a M.É.Z. Zenekar már a COVID-járvány alatt összepróbálta közös ír–skót irodalmi estjét, tehát útjaik nem most keresztezik egymást először. Ezt a különleges zenei-irodalmi együttműködést, ezt a rendhagyó koprodukciót most bárki megnézheti és meghallgathatja a Muzsikáló Udvarban június 18-án.  

 

Esőhelyszín: Belvárosi Református Lelkészi Hivatal (Miskolc, Kossuth u. 17.)

ELŐADÓK:

M.É.Z. Zenekar
Kautzky Armand - vers, próza
Pálvölgyi Ádám
Turzó Sándor
Kuklis Henrik
Párniczky Ede


MŰSOR:

Válogatás kelta eredetű népek költeményeiből.
Muzsikáló udvar - Miskolc - további koncertek