Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek Térzene Stream koncertek (Youtube)
2021.11.17. - szerda 19:00
Francia barokk operaáriák Cyrille Dubois-val
Pécs, Kodály Központ
Régi Mesterek - Pécs
Felnőtt bérletek
Jegyárak
I. rendű: 7 400 Ft II. rendű

Jegyár kedvezmények:

Váltson jegyet a Filharmónia Magyarország pécsi Régi mesterek bérlet hangversenyeire, tartsa meg jegyét és tegyen szert akár 20-50%-os kedvezményre az évadban!

Az első jegyet teljes áron tudja megvenni, azonban ha bemutatja a sorozat korábbi jegyeit, a következő hangversenyre mindig újabb 10 % kedvezményt kap a jegy árából. 

Példa:

  1. jegy teljes ár
  2. jegy 20% kedvezmény
  3. jegy 30% kedvezmény
  4. jegy 40% kedvezmény
  5. jegy 50% kedvezmény

Diákok, nyugdíjasok és Tüke Kártya tulajdonosok számára 10% kedvezményt biztosítunk.

A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett és értékesített felnőtt hangversenyekre − bérletük felmutatásával − 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet! A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető, koncertenként.
Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

Jegyek válthatók a Kodály Központban (Pécs, Breuer Marcell sétány 4., +36 72 500 300), a Ticket Express irodáiban, valamint online a www.jegymester.hu oldalon.

A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat.

Jegyiroda a helyszínhez közel

Mandulaliszt, kávé, tojás, cukor, vaj, csokoládé…

Egy igazi francia desszert az opera szelet, mely klasszikus, mint a Mi zserbónk. Ínycsiklandozó rétegeitől felcsigázott ízlelőbimbóink előtt feltárul a függöny, és elkezdődik a többfelvonásos előadás. De egyik sütemény sem olyan élvezetes, mint a legendás zeneszerző, Rameau és a francia barokk áriák világa. „Rameau a legnagyobbak klubjának tagja.”  - állítja Vashegyi György, amit Cyrille Dubois angyali énekhangja segítségével támaszt alá, mellyel a zeneszerző áriái magukkal ragadva repítenek. Szárnyalásunkat és a drámai feszültségeket a hamisítatlan régizenei együttesek az Orfeo Zenekar és a Purcell Kórus garantálják november 17-én Pécsett a Kodály Központban.

ELŐADÓK:

Cyrille Dubois - haute-contre
vezényel: Vashegyi György