Orgonák éjszakája Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek OperaCinema Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Térzene Stream koncertek (Youtube)
2021.09.16. - csütörtök 19:30
Concerto Budapest
Budapest, Zeneakadémia, Nagyterem
Unikum bérlet - Budapest
Felnőtt bérletek
Jegyárak

Kedvezmény:

Váltson jegyet a Filharmónia Magyarország budapesti Unikum bérlet hangversenyeire, tartsa meg jegyét és tegyen szert akár 20-30%-os kedvezményre az évadban!

Az első jegyet teljes áron tudja megvenni, azonban ha bemutatja a sorozat korábbi jegyeit, a következő hangversenyre mindig újabb 10 % kedvezményt kap a jegy árából. 

Példa:

  1. jegy teljes ár
  2. jegy 20% kedvezmény
  3. jegy 30% kedvezmény

Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett felnőtt hangversenyekre − bérletük felmutatásával − 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet! A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető koncertenként.

Diákok és nyugdíjasok számára 10% kedvezményt biztosítunk.

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

Jegyek válthatók a Filharmónia Magyarország budapesti irodájában (1143 Budapest, Szobránc u. 6-8. III. emelet, +36 30 677 9527budapest@filharmonia.hu), a www.jegymester.hu oldalon, az ismert jegyirodákban, valamint a helyszínen.

A műsor-, időpont-, helyszín- és a szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat.

Jegyiroda a helyszínhez közel
Bérletárak
25 900 Ft / 19 400 Ft / 14 400 Ft

Bérlet 2024. november 22-ig, az első hangversenyig váltható.

Akik május 25-ig megváltják bérletüket, azok számára bérletenként egy jegyet adunk ajándékba a május 25-én, az Erkel Színházban megrendezésre kerülő OperaCinema hangversenyünkre.

Bérletek válthatók a Filharmónia Magyarország budapesti irodájában (1143, Budapest, Szobránc u. 6-8.) valamint online a www.jegymester.hu oldalon.

A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat.

Online Bérletvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel

A bérlet egyik különlegessége abban rejlik, hogy nyitóhangversenye a Liszt Ferenc Nemzetközi Zongora Verseny kiemelt programja. Szeptember 16-án a Concerto Budapest mellett a világhírű Olga Kern zongoraművésznőt köszönthetik, aki egyben a verseny zsűritagja is. Előadásában Rachmaninov 2. zongoraversenyét hallhatják. Ezenkívül Liszt Mephisto keringőjének zenekari átírata is szerepel a műsorban, valamint Csajkovszkij 6. „Patetikus” szimfóniája. Az est karmestere Keller András.

ELŐADÓK:Unikum bérlet - Budapest - további koncertek