Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Kamarakoncertek Térzene Stream koncertek (Youtube)
2021.12.10. - péntek 19:00
Keller Kvartett és a Concerto Budapest művészei
Nagykanizsa, Hevesi Sándor Művelődési Központ
Fortissimo bérlet - Nagykanizsa
Felnőtt bérletek
Jegyárak
3900 Ft

Kedvezmény:

Váltson jegyet a Filharmónia Magyarország nagykanizsai Fortissimo bérlet hangversenyeire, tartsa meg jegyét és tegyen szert akár 20-40%-os kedvezményre az évadban!

Az első jegyet teljes áron tudja megvenni, azonban ha bemutatja a sorozat korábbi jegyeit, a következő hangversenyre mindig újabb 10 % kedvezményt kap a jegy árából. 

Példa:

  1. jegy teljes ár
  2. jegy 20% kedvezmény
  3. jegy 30% kedvezmény
  4. jegy 40% kedvezmény

Diákok és nyugdíjasok számára 10% kedvezményt biztosítunk.

A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett és értékesített felnőtt hangversenyekre − bérletük felmutatásával − 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet! A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető, koncertenként.

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

Jegyek válthatók a Hevesi Sándor Művelődési Központ információs szolgálatában (Nagykanizsa, Széchenyi tér 5–9.; +36 93 311 468), valamint online a www.jegymester.hu oldalon. 

A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat.

Jegyiroda a helyszínhez közel
Bérletárak
16 900 Ft

A helyre szóló bérlethosszabbítás 2024. június 30-ig tart, új bérlet 2024. november 7-ig, az első hangversenyig váltható.

Bérletek válthatók a Hevesi Sándor Művelődési Központ jegypénztárában (Nagykanizsa, Széchenyi tér 5.; +36 93 311 468), valamint online a www.jegymester.hu oldalon.

 

Online Bérletvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel

Beethoven az osztás-szorzás fogalmát haláláig nem ismerhette meg, már 11 éves korában ott kellett hagynia az iskolát. Az alapműveltségének hiánya az arisztokratákkal való társalgását megnehezítette, egy idő után már nem is figyelt rájuk, később már meg se hallotta őket.
Jeges vízbe mártotta fejét komponálás előtt, és visszahúzódó természetéből adódóan tanítani sem szeretett. Kivéve, ha a hölgy csinos volt vagy kiemelkedően tehetséges tanítvány volt.
Schubertet, a Beethoven-örököst sokáig érinthetetlen szűzies porcelán figuraként ábrázolta a sajtó. De a „bulvár” megjelenésével alakja mögött felsejlett a fájdalom és a gyönyör. Talán a különös szokásoknak és az elfojtott érzelmeknek köszönhető az Esz-dúr szeptett és az F-dúr oktett sikere.

ELŐADÓK:

Keller Quartet
Concerto Budapest


MŰSOR:

Beethoven: Esz-dúr szeptett, Op. 20.
Schubert: C-dúr Vonósötös, Op. 163.

Fortissimo bérlet - Nagykanizsa - további koncertek