Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Kamarakoncertek Térzene Stream koncertek (Youtube)
2025.05.13. - kedd 19:00
Jazzation
Nagykanizsa, Hevesi Sándor Művelődési Központ
Fortissimo bérlet - Nagykanizsa
Felnőtt bérletek
Jegyárak
6 900 Ft

Jegyár kedvezmények:

Diákok és nyugdíjasok számára 10% kedvezményt biztosítunk a jegyárból. A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett felnőtt hangversenyekre – bérletük felmutatásával – 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet! A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető koncertenként. Az egyes kedvezmények nem vonhatóak össze!

Jegyek válthatók a Hevesi Sándor Művelődési Központ jegypénztárában (Nagykanizsa, Széchenyi tér 5.; +36 93 311 468), valamint online a www.jegymester.hu oldalon.

Honlapunkon feliratkozhat hírlevelünkre, amelyben a Filharmónia Magyarország által szervezett klasszikus zenei programokról, az esetleges változásokról is tájékoztatjuk.

A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat!

Jegyiroda a helyszínhez közel
Bérletárak
16 900 Ft

A helyre szóló bérlethosszabbítás 2024. június 30-ig tart, új bérlet 2024. november 7-ig, az első hangversenyig váltható.

Bérletek válthatók a Hevesi Sándor Művelődési Központ jegypénztárában (Nagykanizsa, Széchenyi tér 5.; +36 93 311 468), valamint online a www.jegymester.hu oldalon.

 

Online Bérletvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel

A Jazzation Magyarország első számú jazz acappella együttese, melynek tagjai hangszerek nélkül mutatják meg, hogy a zenei élmény a legteljesebb lehet akkor is, ha mindössze öten állnak és énekelnek a színpadon. Nem véletlen, hogy a csapat négy nemzetközi verseny nagydíját tudhatja magáénak, legutóbbi lemezüket dupla telt ház előtt mutatták be a Zeneakadémia Nagytermében, és a magyar animáció fennállásának 110 éves évfordulójára készített rajzfilmzenei válogatásukat, mely A Dal 2024 extra produkciójaként debütált, több mint másfél millióan nézték meg. Az együttes tagjai a vokális műfaj legkiválóbbjai: Várallyay Katus, Bolyki Sára, Kanizsa Gina, Bolyki Barnabás és Homor Máté egytől egyig nagyszerű énekesek, akik arra a legbüszkébbek, hogy olyan csodás zenészekkel játszhattak már együtt, mint a világhírű Bobby McFerrin, vagy a modern acappella brit nagyágyúja, a The King’s Singers. A Jazzation fő profilja a jazz, de változatos repertoárjára a világ népzenéiből és a régi magyar sanzonokból is merít. A modern acappella szerelmeseit és a műfajjal csak most ismerkedőket is szeretettel várja az együttes, mely különleges válogatást kínál repertoárja legjavából: komplex harmóniáik, virtuóz improvizációik, a világ minden tájáról gyűjtött zenei élményeik hozzák testközelbe a gondolati mélységet és lélekemelő magasságot, melyet közösen járnak be hallgatóságukkal ezen a koncerten.

Fortissimo bérlet - Nagykanizsa - további koncertek