Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Kamarakoncertek Térzene Stream koncertek (Youtube)
2022.02.18. - péntek 19:00
Óbudai Danubia Zenekar
Békéscsaba, Csabagyöngye Kulturális Központ
Összhang bérlet - Békéscsaba
Felnőtt bérletek
Jegyárak
4400
3960
3520
3080

Kedvezmény:

Váltson jegyet a Filharmónia Magyarország békéscsabai Filharmónia bérlet hangversenyeire, tartsa meg jegyét és tegyen szert akár 20-50%-os kedvezményre az évadban!

Az első jegyet teljes áron tudja megvenni, azonban ha bemutatja a sorozat korábbi jegyeit, a következő hangversenyre mindig újabb 10 % kedvezményt kap a jegy árából. 

Példa:

  1. jegy teljes ár
  2. jegy 20% kedvezmény
  3. jegy 30% kedvezmény
  4. jegy 40% kedvezmény
  5. jegy 50% kedvezmény

Diákok és nyugdíjasok számára 10% kedvezményt biztosítunk.

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

Jegyek válthatók a Filharmónia Magyarország irodájában, a koncert előtt a helyszínen, valamint online a www.jegymester.hu oldalon. 

A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat.

Online jegyvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel
Bérletárak
23 900 Ft/20 900 Ft/17 900 Ft

A helyre szóló bérlethosszabítás 2024. július 14-ig tart, új bérletet 2024. december 9-ig, az első hangversenyig váltható.

Bérletek válthatók a Filharmónia Magyarország irodájában (Békéscsaba, Andrássy út 24-28. U alakú épület; +36 66 442 120; bekescsaba@filharmonia.hu), a Tourinform irodában, és online a www.jegymester.hu oldalon.

Online Bérletvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel

Strauss egyszerre volt ünnepelt és szidalmazott zeneszerzője korának. Önmagáról való nyilatkozata: „Meglehet, nem vagyok első osztályú zeneszerző, de elsőrangú másodosztályú igen.” Ez a megállapítása azonban nem állja meg a helyét, hiszen méltán került a legnagyobbak közé, és ki ne ismerné a nevét, amikor Stanley Kubrick tőle „kölcsönözte” a 2001: Űrodüsszeia című film nyitó akkordjait. Mellette Britten, a nagy utazó és hazafi egy műve is felcsendül majd Békéscsabán, aki minden külföldi körútja után hűen visszatért az Egyesült Királyságba, hogy ott kamatoztassa tapasztalatait.

ELŐADÓK:

Óbudai Danubia Zenekar
Pusker Júlia - hegedű
vezényel: Hámori Máté


MŰSOR:

Britten: Hegedűverseny, op. 15
R. Strauss: Hősi élet – szimfonikus költemény, op. 40
Összhang bérlet - Békéscsaba - további koncertek