Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Kamarakoncertek Térzene Stream koncertek (Youtube)
2023.04.11. - kedd 19:00
Budapest Jazz Orchestra Combo
Békéscsaba, Csabagyöngye Kulturális Központ
Összhang bérlet - Békéscsaba
Felnőtt bérletek
Jegyárak
5 400 Ft
4 900 Ft
4 400 Ft

Jegyek válthatók a Filharmónia Magyarország irodájában (Békéscsaba, Andrássy út 24-28., U alakú épület; +36 66 442 120; bekescsaba@filharmonia.hu) valamint online a jegymester.hu oldalon.

Jegyár kedvezmények:

Diákok, nyugdíjasok és Csaba kártyával rendelkezők számára 10% kedvezményt biztosítunk.

A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett és értékesített felnőtt hangversenyekre − bérletük felmutatásával − 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet! A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető, koncertenként.

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat.

Online jegyvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel
Bérletárak
23 900 Ft/20 900 Ft/17 900 Ft

A helyre szóló bérlethosszabítás 2024. július 14-ig tart, új bérletet 2024. december 9-ig, az első hangversenyig váltható.

Bérletek válthatók a Filharmónia Magyarország irodájában (Békéscsaba, Andrássy út 24-28. U alakú épület; +36 66 442 120; bekescsaba@filharmonia.hu), a Tourinform irodában, és online a www.jegymester.hu oldalon.

Online Bérletvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel

Két felejthetetlen koncert után egy újabb fantasztikus előadással folytatódik a Filharmónia Összhang bérlet, hisz (február 13-a helyett egy új időpontban) április 11-én a Budapest Jazz Orchestra Combo érkezik Békéscsabára. Az együttes Urbán Orsolya és Gájer Bálint énekesekkel kiegészülve, fantasztikus jazz slágerekkel készül.

Köszönjük, hogy ilyen sokan már megvásárolták jegyüket a Budapest Jazz Orchestra Combo békéscsabai koncertjére! A nagy érdeklődésre való tekintettel nagyobb nézőteret nyitunk meg a közönségünknek, és ha Ön is szívesen eltöltene egy estet a jazz zene hangulatában, ne tétovázzon, keresse fel irodánkat személyesen, ahol néhány hely még kiadó! Találkozzunk április 11-én a Csabagyöngyében!

ELŐADÓK:

Budapest Jazz Orchestra Combo
Urbán Orsolya - ének
Gájer Bálint - ének
Kollmann Gábor - altszaxofon, szopránszaxofon
Koós-Hutás Áron - trombita
Juhász Attila - zongora
Hárs Viktor - jazzbőgő
Serei Dániel - dob


MŰSOR:

Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Tony Bennett, Phil Woods, Freddie Hubbard, Cannonball Adderley
Összhang bérlet - Békéscsaba - további koncertek