Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Kamarakoncertek Térzene Stream koncertek (Youtube)
2024.02.26. - hétfő 19:00
Miskolci Szimfonikus Zenekar
Eger, Gárdonyi Géza Színház
Filharmónia bérlet - Eger
Felnőtt bérletek
Jegyárak
5900

Jegyár kedvezmények:
Diákok és nyugdíjasok számára 10% kedvezménytbiztosítunk.

A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett és értékesített felnőtt hangversenyekre − bérletük felmutatásával − 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet!

A kedvezmény egy jegyre érvényesíthető, koncertenként.

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

Jegyek válthatók a Gárdonyi Géza Színház jegyirodájában (Eger, Hatvani kapu tér 4.; +36 36 518 347, szervezes@gardonyiszinhaz.hu).

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat.

Online jegyvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel
Bérletárak
19 400 Ft

A helyre szóló bérlethosszabbítás 2024. június 28-ig tart, új bérlet 2024. október 18-ig, az első hangversenyig váltható.

Bérletek válthatók a Gárdonyi Géza Színház jegyirodájában (Eger, Hatvani kapu tér 4.; +36 36 518 347; szervezes@gardonyiszinhaz.hu), valamint az előadás előtt a helyszínen.

Honlapunkon feliratkozhat hírlevelünkre, amelyben a Filharmónia Magyarország által szervezett klasszikus zenei programokról, az esetleges változásokról is tájékoztatjuk.

A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat!

Jegyiroda a helyszínhez közel

Február végén a több mint 80 profi zenészből álló, több mint fél évszázada muzsikáló Miskolci Szimfonikus Zenekar érkezik a Gárdonyi Géza Színházba, hogy  felemelő, optimista zenéket szólaltasson meg a Filharmónia bérlet hangversenyén. A Dobszay Péter által vezényelt estén olyan csodálatos zeneművek szólalnak meg, mint Brahms: Akadémiai ünnepi nyitánya és 2. D-dúr szimfóniája.Temesvári Bence csellóművész előadásában Elgar: e-moll csellóversenye csendül fel

ELŐADÓK:

Temesvári Bence - cselló
vezényel: Dobszay Péter


MŰSOR:

Brahms: Akadémiai ünnepi nyitány
Elgar: e-moll csellóverseny
Brahms: 2. D-dúr szimfónia
Filharmónia bérlet - Eger - további koncertek