Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Térzene Stream koncertek (Youtube)
2025.04.02. - szerda 19:00
Nemzeti Filharmonikus Zenekar
Miskolc, Művészetek Háza
Filharmónia bérlet - Miskolc
Felnőtt bérletek
Jegyárak
8 900 Ft / 7 900 Ft / 6 400 Ft / 4 400 Ft

Jegyár kedvezmények:

Diákok és nyugdíjasok számára 10% kedvezményt biztosítunk.

A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett felnőtt hangversenyekre – bérletük felmutatásával –20% kedvezménnyel válthatnak jegyet! A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető koncertenként. Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

Jegyek válthatók a Filharmónia Magyarország irodájában (Miskolc, Kossuth u. 3.; +36 46 505 656; miskolc@filharmonia.hu), online a jegymester.hu oldalon, valamint az előadás előtt a helyszínen.

Honlapunkon feliratkozhat hírlevelünkre, amelyben a Filharmónia Magyarország által szervezett klasszikus zenei programokról, az esetleges változásokról is tájékoztatjuk.

A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat!

Jegyiroda a helyszínhez közel
Bérletárak
28 400 Ft/ 24 900 Ft/ 19 900 Ft/ 13 900 Ft

A helyre szóló bérlethosszabbítás 2024. július 17-ig tart, új bérlet 2024. november 6-ig, az első hangversenyig váltható.

Jegyek 2024. október 6-tól válthatók.

Bérletek válthatók a Filharmónia Magyarország irodájában (Miskolc, Kossuth u. 3.; +36 46 505 656; miskolc@filharmonia.hu), online a jegymester.hu oldalon, valamint az előadás előtt a helyszínen.

Online Bérletvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel

Ezen az estén különböző stílusokban, különböző országokban és különböző érzelmekben álmodozhatunk és táncolhatunk. Mindegyik műben van valami tánc és valami álomszerű. 

Varga Gábor számos hazai és nemzetközi verseny díjazottja, többek között a 2oo1-ben megrendezett XI. Sevillai Nemzetközi Klarinétverseny győztese. Vendégszerepelt, olyan hangversenytermekben, mint pl. a bécsi Musikverein, vagy a lipcsei Gewandhaus. Kamarazene partnerei között olyan nemzetközi hírességeket találunk, mint Vásáry Tamás, Gulyás Márta, Nagy Péter, Szabadi Vilmos Perényi Miklós, Gustav Rivinius, Nicolas Constantinu, David Grimal.

A kortárs zene lelkes képviselője, számos kamara- és versenymű ősbemutatója fűződik a nevéhez olyan magyar szerzők tollából, mint Kovács, Durkó, Fekete, Szentpàli, Vajda, stb.

A Magyar Rádió számára készített felvételt Mozart és Weber kamara- és versenyműveiből, illetve Nielsen: Concerto, Kovács: Álomtánc, Drusetzky kamara- illetve Vajda klarinétra írt műveiből is készített CD felvételeket.

ELŐADÓK:

Nemzeti Filharmonikus Zenekar
Varga Gábor - klarinét
vezényel: Szabó Sipos Máté


MŰSOR:

Dvořák: Cseh szvit
Kovács Zoltán: Álomtáncok - klarinétverseny vonószenekarral
Fauré: Pelléas és Mélisande - szvit
Debussy: Kis szvit - Henri Büsser hangszerelése
Filharmónia bérlet - Miskolc - további koncertek