Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Térzene Stream koncertek (Youtube)
2025.03.13. - csütörtök 00:00
Concerto Budapest
Miskolc, Művészetek Háza
Filharmónia bérlet - Miskolc
Felnőtt bérletek
Jegyárak
8 900 Ft / 7 900 Ft / 6 400 Ft / 4 400 Ft

Jegyár kedvezmények:

Diákok és nyugdíjasok számára 10% kedvezményt biztosítunk.

A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett felnőtt hangversenyekre – bérletük felmutatásával –20% kedvezménnyel válthatnak jegyet! A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető koncertenként. Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

Jegyek válthatók a Filharmónia Magyarország irodájában (Miskolc, Kossuth u. 3.; +36 46 505 656; miskolc@filharmonia.hu), online a jegymester.hu oldalon, valamint az előadás előtt a helyszínen.

Honlapunkon feliratkozhat hírlevelünkre, amelyben a Filharmónia Magyarország által szervezett klasszikus zenei programokról, az esetleges változásokról is tájékoztatjuk.

A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat!

Jegyiroda a helyszínhez közel
Bérletárak
28 400 Ft/ 24 900 Ft/ 19 900 Ft/ 13 900 Ft

A helyre szóló bérlethosszabbítás 2024. július 17-ig tart, új bérlet 2024. november 6-ig, az első hangversenyig váltható.

Jegyek 2024. október 6-tól válthatók.

Bérletek válthatók a Filharmónia Magyarország irodájában (Miskolc, Kossuth u. 3.; +36 46 505 656; miskolc@filharmonia.hu), online a jegymester.hu oldalon, valamint az előadás előtt a helyszínen.

Online Bérletvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel

Brahms és Csajkovszkij. Önnek mi jut eszébe először erről a két névről Legtöbbeknek talán az érzelmesség, a romantika és persze a borongás. Ezen az estén viszont ígérhetjük, mindketten optimisták lesznek! Brahms első, d-moll zongoraversenyét még fiatalkorában írta nagy gonddal, fondorlatos felépítéssel, virtuóz szólóval és sok-sok őszinte érzelemmel, de a korabeli kritika mégis könyörtelenül Beethoven-epigonnak nyilvánította Brahmsot.

A 2023-as kissingeni Zongoraolimpia győztese hétéves korától tanul zenét. Tizenhat esztendősen mutatkozott be a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben Kocsis Zoltán vezényletével. Azóta visszatérő vendége fontos hazai és nemzetközi fesztiváloknak, koncerttermeknek. Felsőfokú tanulmányait Londonban, a Royal Academy of Musicon végezte Christopher Elton és Hamish Milne osztályában. Jelenleg a mesterdiplomáján dolgozik Berlinben, a Hanns Eisler Hochschule für Musikon, Kirill Gerstein osztályában.

Csajkovszkij ötödik és hatodik szimfóniája életrajzi ihletésű. Megírásuk ideje egybeesik a szerző elmagányosodásával és megkeseredésével, ahogyan leveleiben írja, az 5. szimfóniában a sorsával való reménytelen küzdelmet komponálta meg. Mégis, a két szimfónia végkicsengése egészen más.

ELŐADÓK:

Concerto Budapest
Berecz Mihály - zongora
vezényel: Keller András


MŰSOR:

Brahms: 2. zongoraverseny
Csajkovszkij: 5. szimfónia
Filharmónia bérlet - Miskolc - további koncertek