Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Kamarakoncertek Térzene Stream koncertek (Youtube)
2024.03.21. - csütörtök 19:00
Savaria Szimfonikus Zenekar
Székesfehérvár, Vörösmarty Színház
Filharmónia bérlet - Székesfehérvár
Felnőtt bérletek
Jegyárak
5400
6400

Jegyek válthatók a Vörösmarty Színház jegyirodájában (8000 Székesfehérvár, Fő utca 8.), valamint online a www.jegymester.hu oldalon. 

Jegyár kedvezmények: 

Diákok és nyugdíjasok számára 10% kedvezményt biztosítunk. 

A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett és értékesített felnőtt hangversenyekre - bérletük felmutatásával - 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet! A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető, koncertenként. 

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze. 

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk. 

Jegyiroda a helyszínhez közel
Bérletárak
29 900 Ft/ 25 400 Ft

Bérletek válthatók a Vörösmarty Színház jegyirodájában (8000, Székesfehérvár, Fő utca 8.), valamint online www.jegymester.hu oldalon. 

A helyreszóló bérlethosszabbítás 2024. július 31-ig tart, új bérlet 2024. október 28-ig, az első hangversenyig váltható. 

Jegyiroda a helyszínhez közel

Klasszikus zenei gyöngyszemek érkeznek a Vörösmarty Színházba a nemzetközi szinten is elismert Savaria Szimfonikus Zenekar tolmácsolásában.

A Savaria repertoárját klasszikus, romantikus és huszadik századi művek alkotják, és az együttes a kortárs zene előadásában is élen jár. A Filharmónia bérlet részeként megrendezett hangversenyen Ernest Hötzl dirigálása mellett felcsendül majd Mozart Don Giovanni-nyitánya, Franck d-moll szimfóniája, és Hummel egy olyan zeneműve, melyben az oboa teljes pompájában tündökölhet: a hangszert Yehyun Lee szólaltatja meg.

ELŐADÓK:

Savaria Szimfonikus Zenekar
Yehyun Kim - oboa
vezényel: Ernest Hötzl


MŰSOR:

Mozart: Don Giovanni-nyitány
Hummel: Bevezetés, téma és variációk oboára és zenekarra
Händel: g-moll oboaverseny
Franck: d-moll szimfónia
Filharmónia bérlet - Székesfehérvár - további koncertek