Orgonák éjszakája Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek OperaCinema Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Térzene Stream koncertek (Youtube)
2022.02.28. - hétfő 19:00
Győri Filharmonikus Zenekar
Székesfehérvár, Vörösmarty Színház
Filharmónia bérlet - Székesfehérvár
Felnőtt bérletek
Jegyárak
I. rendű: 4 900 Ft
II. rendű: 4 300 Ft
Kedvezmény:

Váltson jegyet a Filharmónia Magyarország székesfehérvári Filharmónia bérlet hangversenyeire, tartsa meg jegyét és tegyen szert akár 20-60%-os kedvezményre az évadban!

Az első jegyet teljes áron tudja megvenni, azonban ha bemutatja a sorozat korábbi jegyeit, a következő hangversenyre mindig újabb 10 % kedvezményt kap a jegy árából. 

Példa:

  1. jegy teljes ár
  2. jegy 20% kedvezmény
  3. jegy 30% kedvezmény
  4. jegy 40% kedvezmény
  5. jegy 50% kedvezmény
  6. jegy 60% kedvezmény

Diákok és nyugdíjasok számára 10% kedvezményt biztosítunk.

A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett és értékesített felnőtt hangversenyekre − bérletük felmutatásával − 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet! A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető, koncertenként.

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

Jegyek válthatók a Vörösmarty Színház jegyirodájában (Székesfehérvár, Fő utca 8.; +36 22 503 503), valamint online a www.jegymester.hu-n.

A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat.

Online jegyvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel

A székesfehérvári bérlet február 28-ai koncertjén a Győri Filharmonikus Zenekart köszönthetjük a Vörösmarty Színház pódiumán. Berkes Kálmán karmester nem kedveli az öncélú, színpadias hadonászást: „A karmester a munka 80%-át a próbákon végzi, ezért nagyon fontos, hogy jól instruáljon és érezze a zenekart.” Míg a koncert nyitánya, Berlioz műve a farsangi, karneváli hangulatot idézi meg, addig Dohnányi Változatok egy gyermekdalra című darabjában Baross Ádám mosolygós, fiatalos könnyedséggel, a Hull a pelyhes fehér hó hangjaival még egy kicsit a karácsonyt, a békét és a hófedte természet szépségeit tárják elénk. A hangverseny pedig Csajkovszkij sokszor fájdalmas, melodikus darabjával zárul, amely kiváló mű arra, hogy a karmester megmutassa tehetségét az érzelmek zenén keresztüli kifejezésére.  

ELŐADÓK:

Győri Filharmonikus Zenekar
Baross Ádám - zongora
vezényel: Berkes Kálmán


MŰSOR:

Berlioz: Római karnevál – nyitány
Dohnányi: Változatok egy gyermekdalra
Csajkovszkij: 4. szimfónia, Op. 36.

Filharmónia bérlet - Székesfehérvár - további koncertek