Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Térzene Stream koncertek (Youtube)
2022.08.25. - csütörtök 19:00
Jazzation acapella együttes
Szeged, Püspöki Székház udvara
Dómkerti Zenés Esték - Szeged
Nyári program
Jegyárak
3 400 Ft

Jegyár kedvezmények:

Diákok és nyugdíjasok számára 10% kedvezményt biztosítunk.

A Filharmónia Magyarország bérletesei - bérletük felmutatásával - 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet az ország bármely pontján az általunk szervezett és értékesített felnőtt hangversenyekre. A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető koncertenként.

Jegyek válthatók a Filharmónia Magyarország szegedi irodájában (6720 Szeged, Klauzál tér 7.), a Ticket express jegyirodákban, valamint a www.jegymester.hu oldalon.

A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat.

Online jegyvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel
Bérletárak
10 400 Ft

Bérletek válthatók a Filharmónia Magyarország szegedi irodájában (6720 Szeged, Klauzál tér 7.), a Ticket express jegyirodákban, a www.jegymester.hu oldalon.

A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat. 

Online Bérletvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel

Jazzation: acappella a világ körül

A Jazzation Magyarország első számú jazz acappella együttese: négy nemzetközi verseny nagydíját tudhatják magukénak és számos különleges együttműködést: Bobby McFerrinnel, a Real Grouppal, a King's Singresszel, külföldi és hazai, vokális és hangszeres formációkkal.

Az együttes tagjai egytől egyig a vokális műfaj legkiválóbbjai: az alapító Várallyay Katus 2003-ban egy nemzetközi formációban ismerkedett meg az acappellával, és amint a Jazzation ötlete megszületett, azt is rögtön tudta, hogy az együttes basszusa csak Homor Máté lehet, aki a Kodály Zoltán Magyar Kórusiskolában eltöltött évek, majd karvezetés- és egyházzenei tanulmányai mellett mindig is vonzódott a jazzhez: így két álom is valóra vált, amikor 2005-ben debütált a formáció. Bolyki Sára a jazznek és népzenének egyaránt nagykövete: az együttesbe érkezésekor a Jazzation a Lipcsei Nemzetközi Acappella Fesztivál nagydíját és közönségdíját is elnyerte. Koncz Kriszta és Bolyki Barnabás mindketten jazzénekesek: míg Kriszta idén szerzett diplomát, Barnabás idén nyert felvételt a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazzének szakára.

A modern acappella szerelmeseit és a műfajjal csak most ismerkedőket is szeretettel várja az együttes, mely Acappella a világ körül című műsorában különleges válogatást kínál repertoárja legjavából: komplex harmóniáik, virtuóz improvizációik, a világ minden tájáról gyűjtött zenei élményeik hozzák testközelbe a gondolati mélységet és lélekemelő magasságot, melyet közösen járnak be hallgatóságukkal ezen a nyáresti koncerten.

Esőhelyszín: Gál Ferenc Egyetem - Klebelsberg terem

ELŐADÓK:

Várallyay Katus
Bolyki Sára
Koncz Kriszta
Bolyki Barnabás
Homor Máté


Dómkerti Zenés Esték - Szeged - további koncertek