Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Kamarakoncertek Térzene Stream koncertek (Youtube)
2024.04.08. - hétfő 19:00
Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara
Székesfehérvár, Vörösmarty Színház
Filharmónia bérlet - Székesfehérvár
Felnőtt bérletek
Jegyárak
6 400 Ft/ 5 400 Ft

Jegyek válthatók a Vörösmarty Színház jegyirodájában (8000 Székesfehévár, Fő utca 8.), valamint online a www.jegymester.hu oldalon. 

Jegyár kedvezmények: 

Diákok és nyugdíjasok számára 10% kedvezményt biztosítunk. 

A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett és értékesített felnőtt hangversenyekre - bérletük felmutatásával - 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet! A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető, koncertenként. 

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze. 

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk. 

Jegyiroda a helyszínhez közel
Bérletárak
29 900 Ft/ 25 400 Ft

Bérletek válthatók a Vörösmarty Színház jegyirodájában (8000, Székesfehérvár, Fő utca 8.), valamint online www.jegymester.hu oldalon. 

A helyreszóló bérlethosszabbítás 2024. július 31-ig tart, új bérlet 2024. október 28-ig, az első hangversenyig váltható. 

Jegyiroda a helyszínhez közel

Igazi Csajkovszkij-est érkezik a Vörösmarty Színházba áprilisban a Filharmónia bérlet koncertjén. A zeneszerzőn kívül főszerepben a több mint 70 éves múltra visszatekintő Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara. A világ vezető kritikusai egybehangzóan méltatják kiegyenlített hangzását, hajlékonyságát, és azt a mecénási tevékenységet, melyet a magyar kortárs zene népszerűsítésével és rögzítésével végez. Ezen a különleges estén a Zenekar előadásában felcsendül a Rómeó és Júlia nyitányfantázia, a Diótörő – szvit, és az 5. e-moll szimfónia is.

ELŐADÓK:

Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara
vezényel: Vásáry Tamás
Török Levente - karmester


MŰSOR:

Csajkovszkij: Rómeó és Júlia nyitányfantázia
Csajkovszkij: A diótörő – szvit
Csajkovszkij: 5. e-moll szimfónia
Filharmónia bérlet - Székesfehérvár - további koncertek