Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Térzene Stream koncertek (Youtube)
2022.01.31. - hétfő 19:00
Alba Regia Szimfonikus Zenekar
Székesfehérvár, Vörösmarty Színház
Filharmónia bérlet - Székesfehérvár
Felnőtt bérletek
Jegyárak
I. rendű: 4 900 Ft
II. rendű: 4 300 Ft

Kedvezmény:

Váltson jegyet a Filharmónia Magyarország székesfehérvári Filharmónia bérlet hangversenyeire, tartsa meg jegyét és tegyen szert akár 20-60%-os kedvezményre az évadban!

Az első jegyet teljes áron tudja megvenni, azonban ha bemutatja a sorozat korábbi jegyeit, a következő hangversenyre mindig újabb 10 % kedvezményt kap a jegy árából. 

Példa:

  1. jegy teljes ár
  2. jegy 20% kedvezmény
  3. jegy 30% kedvezmény
  4. jegy 40% kedvezmény
  5. jegy 50% kedvezmény
  6. jegy 60% kedvezmény

Diákok és nyugdíjasok számára 10% kedvezményt biztosítunk.

A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett és értékesített felnőtt hangversenyekre − bérletük felmutatásával − 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet! A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető, koncertenként.

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

Jegyek válthatók a Vörösmarty Színház jegyirodájában (Székesfehérvár, Fő utca 8.; +36 22 503 503), valamint online a www.jegymester.hu-n.

A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat.

Online jegyvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel
Bérletárak
29 900 Ft/ 25 400 Ft

Bérletek válthatók a Vörösmarty Színház jegyirodájában (8000, Székesfehérvár, Fő utca 8.), valamint online www.jegymester.hu oldalon. 

A helyreszóló bérlethosszabbítás 2024. július 31-ig tart, új bérlet 2024. október 28-ig, az első hangversenyig váltható. 

Jegyiroda a helyszínhez közel

Különleges műsort hallhat a közönség január 31-én Székesfehérváron. Brahms, Schumann és Schubert műveinek tökéletes megszólaltatásáért a közönség kedvenc, Junior Prima-díjas Dobszay Péter karmester, az Alba Regia Szimfonikus Zenekar és Devich Gergely csellóművész felel. A dirigens az improvizáció kedvelője, sok hangszeren játszik, vezénylete ennek segítségével válik professzionálissá. Ha teheti, trombitál, klarinétozik vagy hegedül, hogy a muzsikosok szemével lásson és érezzen egy vibrátót, megtapasztaljon egy regiszterváltási nehézséget, és saját kezében érezze a hangszerek húrjainak színkülönbségét. Devich Gergely, akinek reggel kilenctől este kilencig a kezében van a cselló, hazánkat képviselte a 2014-es Fiatal Zenészek Eurovízióján Kölnben. Tanára, Antók Zsuzsa szerint pedig akkor fogja abbahagyni a csellózást, ha elveszti az egyik kezét, tehát neki játszania kell! Tekintsék meg a két fiatal tehetséget a Vörösmarty Színház színpadán január végén! 

ELŐADÓK:

Alba Regia Szimfonikus Zenekar
Devich Gergely - cselló
vezényel: Dobszay Péter


MŰSOR:

Brahms: Variációk egy Haydn-témára
Schumann: a-moll csellóverseny
Schubert: 9. 'Nagy' C-dúr szimfónia

Filharmónia bérlet - Székesfehérvár - további koncertek