Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Térzene Stream koncertek (Youtube)
2022.05.30. - hétfő 19:00
Alba Regia Szimfonikus Zenekar
Székesfehérvár, Vörösmarty Színház
Filharmónia bérlet - Székesfehérvár
Felnőtt bérletek
Jegyárak
I. rendű: 4 900 Ft
II. rendű: 4 300 Ft

Kedvezmény:

Váltson jegyet a Filharmónia Magyarország székesfehérvári Filharmónia bérlet hangversenyeire, tartsa meg jegyét és tegyen szert akár 20-60%-os kedvezményre az évadban!

Az első jegyet teljes áron tudja megvenni, azonban ha bemutatja a sorozat korábbi jegyeit, a következő hangversenyre mindig újabb 10 % kedvezményt kap a jegy árából. 

Példa:

  1. jegy teljes ár
  2. jegy 20% kedvezmény
  3. jegy 30% kedvezmény
  4. jegy 40% kedvezmény
  5. jegy 50% kedvezmény
  6. jegy 60% kedvezmény

Diákok és nyugdíjasok számára 10% kedvezményt biztosítunk.

A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett és értékesített felnőtt hangversenyekre − bérletük felmutatásával − 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet! A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető, koncertenként.

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

Jegyek válthatók a Vörösmarty Színház jegyirodájában (Székesfehérvár, Fő utca 8.; +36 22 503 503), valamint online a www.jegymester.hu-n.

A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat.

Online jegyvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel
Bérletárak
29 900 Ft/ 25 400 Ft

Bérletek válthatók a Vörösmarty Színház jegyirodájában (8000, Székesfehérvár, Fő utca 8.), valamint online www.jegymester.hu oldalon. 

A helyreszóló bérlethosszabbítás 2024. július 31-ig tart, új bérlet 2024. október 28-ig, az első hangversenyig váltható. 

Jegyiroda a helyszínhez közel

„Szilaj gyönyörnek vége is szilaj, lázába pusztul el, mint tűz s a lőpor, mely csókolódzva hal meg.” Ha Shakespeare csodás mondatának zenei fordítására lennének kíváncsiak, mi azt mondjuk, hogy Csajkovszkij: Rómeó és Júlia – Nyitányfantázia. Olyan hévvel ragadja el a közönséget a biztonságot nyújtó hétköznapjainkból, hogy talán többet vissza sem találunk a konvencióinkhoz. Ha mégis félne, hogy úgy marad, egy kis orosz zenei költészettel mégis helyrerázhatjuk. Borogyin elbeszélő költeményei egy pillanat alatt segítenek bebarangolni Közép-Ázsiát, vagy bepillantást engednek egy ízig-vérig polihisztor orvos-zenész-kémikus-tanár elméjébe 2. szimfóniája segítségével. Ha Ön is vágyik rá, hogy a zene vadul arcul üsse, ne hagyja ki május 30-i évadzáró koncertünket, melyen a nagy sikerű Alba Regia Szimfonikus Zenekar kelti életre a csodát.

ELŐADÓK:

Alba Regia Szimfonikus Zenekar
vezényel: Dobszay Péter


MŰSOR:

Bellini: I Capuleti e i Montecchi - nyitány
Csajkovszkij: Rómeó és Júlia - Nyitányfantázia
Borogyin: Közép-Ázsia pusztáin – szimfonikus költemény
Borogyin: 2. szimfónia

Filharmónia bérlet - Székesfehérvár - további koncertek