Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Kamarakoncertek Térzene Stream koncertek (Youtube)
2025.04.15. - kedd 19:00
Jazzation Acappella Együttes
Békéscsaba, Csabagyöngye Kulturális Központ
Összhang bérlet - Békéscsaba
Felnőtt bérletek
Jegyárak
7 400 Ft/6 400Ft/4 900 FT

Jegyek 2024. október 1-től válthatók.

Jegyár kedvezmények:
Diákok, nyugdíjasok és Csaba kártya tulajdonosok számára 10% kedvezményt biztosítunk.

A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett és értékesített felnőtt hangversenyekre − bérletük felmutatásával − 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet!

Jegyek válthatók a Filharmónia Magyarország irodájában (Békéscsaba, Andrássy út 24-28. U alakú épület; +36 66 442 120; bekescsaba@filharmonia.hu), a Tourinform irodában, online a www.jegymester.hu oldalon, valamint az előadás előtt a helyszínen.

Honlapunkon feliratkozhat hírlevelünkre, amelyben a Filharmónia Magyarország által szervezett klasszikus zenei programokról, az esetleges változásokról is tájékoztatjuk.

A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető koncertenként. Az egyes kedvezmények nem vonhatóak össze!

A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat.

Jegyiroda a helyszínhez közel
Bérletárak
23 900 Ft/20 900 Ft/17 900 Ft

A helyre szóló bérlethosszabítás 2024. július 14-ig tart, új bérletet 2024. december 9-ig, az első hangversenyig váltható.

Bérletek válthatók a Filharmónia Magyarország irodájában (Békéscsaba, Andrássy út 24-28. U alakú épület; +36 66 442 120; bekescsaba@filharmonia.hu), a Tourinform irodában, és online a www.jegymester.hu oldalon.

Online Bérletvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel
Jazzation

A Jazzation Magyarország első számú jazz acappella együttese, melynek tagjai hangszerek nélkül mutatják meg, hogy a zenei élmény a legteljesebb lehet akkor is, ha mindössze öten állnak és énekelnek a színpadon. Nem véletlen, hogy a csapat négy nemzetközi verseny nagydíját tudhatja magáénak, legutóbbi lemezüket dupla telt ház előtt mutatták be a Zeneakadémia Nagytermében, és a magyar animáció fennállásának 110 éves évfordulójára készített rajzfilmzenei válogatásukat, mely a Dal 2024 extra produkciójaként debütált, több mint másfél millión nézték meg. Az együttes tagjai a vokális műfaj legkiválóbbjai: Várallyay Katus, Bolyki Sára, Kanizsa Gina, Bolyki Barnabás és Homor Máté egytől egyik nagyszerű énekesek, akik arra a legbüszkébbek, hogy olyan csodás zenészekkel játszhattak már együtt, mint a világhírű Bobby McFerrin, vagy a modern acappella brit nagyágyúja, a King's Singers.
A Jazzation fő profilja a jazz, de változatos repertoárja a világ népzenéiből és a régi magyar sanzonokból is merít.
A modern acappella szerelmeseit és a műfajjal csak most ismerkedőket is szeretettel várja az együttes, mely különleges válogatást kínál repertoárja legjvából: komplex harmóniák, virtuóz improvizációik, a világ minden tájáról gyűjtött zenei élményeik hozák testközelbe a gondolati mélységet és lélekemelő magasságot, melyet közösen járnak be hallgatóságukkal ezen a koncerten.

ELŐADÓK:

Jazzation Acappella Együttes
Bolyki Sára
Kanizsa Gina
Várallyay Katus
Bolyki Barnabás
Homor Máté


MŰSOR:

Gershwin, Parker, Monk szerzeményei, népzenei feldolgozások és nagyszerű ifjú, magyar jazz-zeneszerzők művei
Összhang bérlet - Békéscsaba - további koncertek