Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Kamarakoncertek Térzene Stream koncertek (Youtube)
2024.02.22. - csütörtök 19:00
MÁV Szimfonikus Zenekar
Kaposvár, Csiky Gergely Színház
Szivárvány bérlet - Kaposvár
Felnőtt bérletek
Jegyárak
5 900 Ft

Jegyek válthatók a Csiky Gergely Színház jegyirodájában, a Tourinform Irodában, az INTERTICKET jegyirodájában, valamint online a www.jegy.hu oldalon. 

Jegyár kedvezmények: 

Diákok és nyugdíjasok és Kaposvár kártyával rendelkezők számára 10% kedvezményt biztosítunk. 

A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett és értékesített felnőtt hangversenyekre - bérletük felmutatásával - 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet! A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető, koncertenként. 

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze. 

A műsorváltozás jogát fenntartjuk. 

Online jegyvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel
Bérletárak
23 900 Ft/ 21 400 Ft/ 17 400 Ft

A helyre szóló bérlethosszabbítás 2024. június 30-ig tart,
új bérlet 2024. november 25-ig, az első hangversenyig
váltható.

Bérletek válthatók a Csiky Gergely Színház jegyirodában (7400 Kaposvár, Rákóczi tér 1. Tel.: +36 82 511 207, +36 82 511 208), a Tourinform Irodában, az INTERTICKET jegyirodáiban, valamint online a www.jegy.hu oldalon.


Régi és új bérleteseink számára elővásárlási kedvezményt ajánlunk. Akik június 15-ig megváltják vagy meghosszabbítják bérletüket, azok számára bérletenként egy jegyet adunk ajándékba az OrgonaPont sorozat kaposvári
hangversenyére.

Online Bérletvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel
TÁNCOK ÉS MESÉK

Február végén a Csiky Gergely Színház színpadán a MÁV Szimfonikus Zenekar Csaba Péter vezényletével hozza el Wieniawski fisz-moll hegedűversenye mellett olyan Ravel műveket, mint a Lúdanyó meséi – szvit és a La valse.

Olyan hazai vonatkozású darab is felcsendül, mint a Magyar táncok, No. 17-21. Brahmstól. Az est különleges vendége hegedűn az az Abouzahra Amira, aki még huszadik életévét sem töltötte be, de máris nemzetközi hírnévre és elismertségre tett szert. A hegedűművész kisasszony részvétele is bír piros-fehér-zöld vonatkozással: édesanyja magyar.

ELŐADÓK:

MÁV Szimfonikus Zenekar
Abouzahra Amira - hegedű
vezényel: Csaba Péter


MŰSOR:

Brahms: Magyar táncok, No. 17-21.
Wieniawski: fisz-moll hegedűverseny
Ravel: Lúdanyó meséi - szvit
Ravel: La valse
Szivárvány bérlet - Kaposvár - további koncertek